Fashion | Meet my new pants

Fashion | Meet my new pants

Alweer een paar weken geleden bestelde ik twee broeken van SuperTrash. Ik vind het een ontzettend mooi, stoer en vrouwelijk merk met prachtige items in hun collectie heeft. Tot nu toe heb ik nog niet zo veel kledingstukken van dit merk. Tijd om daar verandering in te brengen, ik heb namelijk twee nieuwe broeken van SuperTrash gekocht. Ik kan je vertellen dat ik er ontzettend blij ben. Eentje is nu al mijn favoriete jeans denk ik. Hij zit zó fijn.

De twee broeken bestelde ik in de webshop van Jeroen Beekman. Een webshop waar ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord had, maar dat maakt verder niet uit. Zelf vind ik het dan extra leuk om kennis te maken met een voor mij nieuwe webshop. 

De webshop van Jeroen Beekman staat vol met mooie merken zoals Object, Maison Scotch, Geisha en nog veel meer. De merken die ze verkopen zijn overal het algemeen een tikkeltje duurder, maar zelf vind ik dat niet erg. Ik denk dat je de gemiddelde prijzen kunt vergelijken met de prijs van SuperTrash. Naast een webshop hebben ze ook een aantal winkels in het noorden van het land waar je een kijkje kunt nemen. 

Naast de jeans heb ik ook nog een grijze skinny jeans besteld. Deze twee broeken zien jullie vast snel in een outfit post voorbij komen. 

Wat vind je van mijn SuperTrash jeans? 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

  1. Esther - says:

    Ik sla de broeken afdeling dus altijd over, omdat ik zo'n hekel heb aan broeken passen ( en er zijn zóveel verschillende soorten maten en modellen, grr). Maar nu is het echt tijd om eens naar broeken te gaan zoeken. Leuke webshop, kende hem nog niet! Ben benieuwd hoe de broeken je staan 🙂

Comments are closed.