Essie | Lots of Lux

Essie | Lots of Lux
Dat ik Essie een fijn nagellak merk vind hoef ik waarschijnlijk niet meer te vertellen. Ik heb ondertussen al een aardige collectie opgebouwd. De nagellak blijft lang mooi zitten en over de dekking hoor je mij ook niet klagen. Zo’n goede ervaring heb ik niet snel met nagellak merk. 
Lots of Lux
Over dit mooie blauwe, liquid sand style lakje ben ik dan ook erg tevreden. Het is een heftig kleurtje voor op je nagels, maar ik houd ervan. Daarbij matcht deze kleur mooi wanneer je een jeans draagt. Gelakte nagels ziet er naar mijn mening vrouwelijk uit. Volgens mij heb ik al ruim een 1 jaar lang elke dag nagellak op. Wanneer ik dan een uurtje even niets op heb, voelt dat heel kaal.
Doordat ik dagelijks nagellak op heb, heb ik in een jaar tijd heel wat nagellak bij elkaar verzamelt. Je kunt het zo gek niet bedenken, of ik heb het kleurtje. 
Naast het feit dat je met nagellak je nagels kunt lakken, kun je er nog veel meer dingen mee doen. Binnenkort zal ik jullie een leuke DIY laten zien. 

De naam van dit mooie blauwe lakje is Lots of Lux en is o.a. verkrijgbaar bij de Etos of Bol.com voor €9,99.
Wat vinden jullie van dit lakje?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

21 comments

  1. Maris says:

    Wauw, echt een supermooi lakje en mooie foto's! Het is inderdaad een heftig kleurtje maar zeker draagbaar! Essie is echt een topmerk 🙂
    liefs

  2. Cherissa Blans says:

    Allereerst wil ik je even laten weten dat ik je blog erg leuk vind, daarnaast vind ik dit een erg mooi lakje!

Comments are closed.