Outfit of the day | My Lovely Room

Outfit of the day | My Lovely Room
Afgelopen woensdag zag ik eindelijk mijn vriend weer nadat we elkaar bijna twee weken niet gezien hadden. Het was heel fijn om elkaar weer te zien. Omdat we wel wat quality time konden gebruiken, leek mijn vriend het wel een goed idee om te gaan uiteten. We hebben heerlijke tapas gegeten en het was fijn om weer samen te zijn.
Omdat mijn vriend weer bij mij was, heb ik meteen van de mogelijkheid gebruikt gemaakt om outfit foto’s te maken, want dat had ik alweer een tijdje niet gedaan.
Mijn paleisje 
Deze foto’s zijn gemaakt op mijn favoriete plek, namelijk mijn eigen plekje. Mijn studentenkamer. Het is een oud pand en daardoor zitten er overal van die ouderwetse balken, deze vind ik persoonlijk erg mooi en sfeervol. Op de tweede en derde foto kun je zien hoe ik lekker op de balk zit of op de vensterbank kan zitten. Hier zit ik tijdens de warme dagen dan ook vaak! Het is een heerlijk plekje. 

Top: H&M
Jeans: Esprit
Ketting: Zelfgemaakt
Horloge: Ernest
Schoenen: All Stars

Wat vinden jullie van deze outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

20 comments

 1. Dagmar Valerie says:

  Aah wat fijn dat jullie weer samen waren lief, zo blij voor je! En mooie kamer heb je <3 En natuurlijk een te gekke look <3

 2. Kimberley R. says:

  Leuke outfit! En wat gaaf die balken. Ik vind dat altijd een mooi detail in ouere huizen. Zelf hebben wij het bij ons op zolder. Ook al zo leuk.

 3. Lisette Pool - 24/7 STYLISH says:

  Ik vind je kamer nog steeds zo leuk hea, met die trap erbij! Ook super outfit 🙂
  Ik heb trouwens net een stukje geschreven over t blog event, beter laat dan nooit haha!

  Love, Lisette

Comments are closed.