Outfit | Stoer én Vrouwelijk

Outfit | Stoer én Vrouwelijk
Een tijdje terug kocht ik deze stoere rok met ritsen in de sale bij de H&M Divided voor maar €5,-. Omdat hij zo goedkoop was, kon ik hem niet laten laten liggen. Alleen had ik nog geen idee hoe ik hem wilde combineren. Daardoor heb ik hem maar een keer gedragen. Tijdens mijn zoektocht naar zomer kleren kwam ik hem weer tegen en ben ik de uitdaging aangegaan om hem te combineren. 

Stoer of ..?
Het is misschien niet meteen het eerste soort rokje dat ik zou dragen, toch vind ik dit rokje mooi en lekker stoer. Daar houd ik van. Door deze stoere rok te combineren met een vrouwelijke top creer ik precies een outfit zoals ik mijn eigen kledingstijl omschrijf. Een combinatie tussen een vrouwelijke- en stoere kledingstijl. De felle kleurtjes in deze rok vind ik ook erg mooi. De top die ik hierbij combineer is een basic zwart t-shirt met rouches aan de mouw. 

Top: Esprit
Rok: H&M
Schoenen: All Stars
Horloge: Timex
 Wat vinden jullie van deze outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

19 comments

  1. Lizzy says:

    Wat een gave outfit! De rok vind ik zo'n mooie print hebben! Lekker kleurrijk! 🙂

  2. Jet says:

    Ik vind hem heel erg leuk. Heel iets anders dan wat je normaal draagt. Maar ik ben wel benieuwd naar de uiteindelijke foto van je outfit. Je hebt het rokje zo leuk gecombineerd met het basic dat de rok er echt uit springt.

    Liefs, Jet

Comments are closed.