EuroClix: wat is het & hoe kun je er geld mee verdienen

EuroClix: wat is het & hoe kun je er geld mee verdienen

Al jaren maak ik gebruik van EuroClix om toch een soort van extra spaarpotje op te bouwen. En in al die jaren dat ik EuroClix gebruik, weet ik toch elk jaar weer een fijn bedrag bij elkaar te sprokkelen door mee te doen aan allerlei enquêtes, klikken op links of andere mensen te enthousiasmeren om ook mee te doen. Hoogtijd om daar een keer een blog over te schrijven. Ik vertel wat EuroClix is en hoe je er geld mee kan verdienen.

Wat is EuroClix?

EuroClix is een online spaarprogramma waarmee je online geld kunt verdienen door online aankopen te doen, enquêtes in te vullen en andere taken uit te voeren. Het bedrijf is opgericht in 1999 en is actief in verschillende Europese landen, waaronder Nederland.

Het idee achter EuroClix is dat je punten kunt verdienen, die “clix” worden genoemd, en deze vervolgens kunt inwisselen voor geld. Je verdient clix door bijvoorbeeld aankopen te doen bij aangesloten webshops, enquêtes in te vullen, e-mails te lezen of vrienden uit te nodigen om ook lid te worden.

EuroClix: wat is het & hoe kun je er geld mee verdienen
EuroClix: wat is het & hoe kun je er geld mee verdienen

Cashen

Als je genoeg clix hebt verzameld, kun je deze inwisselen voor geld of cadeaubonnen van verschillende webshops en winkels. EuroClix heeft een breed aanbod aan cadeaubonnen, waardoor er voor iedereen wel iets tussen zit. EuroClix is gratis en vrijblijvend te gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een account op de website. Het is een leuke manier om wat extra geld te verdienen en om te besparen op je online aankopen.

Geld verdienen via EuroClix

EuroClix is dus – zoals je hierboven al kon lezen – een online spaarprogramma waarmee je geld kunt verdienen door online aankopen te doen, enquêtes in te vullen en andere taken uit te voeren. Hieronder vind je mijn ervaring met EuroClix. Ik ben al jaren lid en ik vind het een geweldige manier om wat extra geld te verdienen. Ik heb al verschillende keren uitbetaald gekregen en het geld is altijd netjes op mijn bankrekening gestort.

Wat zijn de mogelijkheden?

Het mooie van EuroClix is dat je op verschillende manieren kunt verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld geld verdienen door online aankopen te doen bij aangesloten webshops. Dit werkt heel simpel: je gaat via de EuroClix website naar de webshop waar je wilt winkelen en je ontvangt vervolgens een bepaald aantal clix (punten) per euro die je uitgeeft. Deze clix kun je vervolgens weer inwisselen voor geld.

Daarnaast kun je ook geld verdienen door enquêtes in te vullen. EuroClix werkt samen met verschillende marktonderzoekbureaus en je ontvangt per ingevulde enquête een aantal clix. Het invullen van vragenlijsten, kost vaak wel wat tijd. Maar het is een makkelijke manier om geld te verdienen met enquêtes invullen.

Tot slot kun je ook geld verdienen door vrienden uit te nodigen om lid te worden. Wanneer zij zich via jouw link aanmelden, ontvang jij €1,95 als beloning.

Mijn ervaring

Al met al ben ik zeer tevreden over EuroClix. Het is een betrouwbaar spaarprogramma waar je op verschillende manieren geld kunt verdienen. Binnen een paar minuten heb je een account aangemaakt en kan het sparen beginnen. Het is voor één van de opties om meerdere inkomstenbronnen op te zetten en te zorgen dat ik altijd – no matter what – geld verdien.

Zelf ook online geld verdienen en meerdere inkomstenbronnen opzetten? In het artikel online geld verdienen vind je 12 tips inclusief voorbeelden om vandaag nog te starten met jouw side hustle.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *