Event | Colgate Maxwhite One Optic x Ilja Visser

Event | Colgate Maxwhite One Optic x Ilja Visser

Gisteravond was ik aanwezig bij de lancering van de Colgate Maxwhite One Optic tandpasta. Deze lancering vond plaats in de Ready to Fish store in Amsterdam. Modeontwerpster Ilja Visser is een samenwerking aangegaan met het tandpasta merk Colgate. Een mooie smile is de basis voor een mooie outfit. Wanneer je een prachtige outfit draagt, maar je gebit ziet er niet zo mooi uit, dan komt de look niet over. Dat zou natuurlijk heel jammer zijn, daarom heeft Colgate een nieuwe tandpasta ontworpen die ervoor zorgt dat je tanden witter worden. In deze Colgate Maxwhite One Optic tandpasta zitten optische witmakers die zorgen een mooie, witte smile.

Het event
Tijdens de lancering van deze nieuwe tandpasta werden een aantal workshops gegeven. Zo kreeg je een catwalk training, een lach training voor je mooiste smile én een style workshop. Je moest laten zien hoe je de trui – die speciaal voor deze lancering ontworpen is door Ilja Visser – het beste kon combineren. Ondertussen werd je voorzien van lekkere drankjes en hapjes. Ik heb een hele leuke en leerzame avond gehad met o.a. Rowan, Dagmar, Roshelle en Carola.

In de goodiebag zat deze mooie én mega zachte trui. Hier ben ik heel blij mee. Het is echt een trui om lekker in weg te kruipen.
Ik wil Rowan én Dagmar bedanken voor de mooie foto’s. 
Are you ready to smile?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

19 comments

 1. Rowan - Rebellious yet Romantic says:

  Het was heel gezellig Dionne! En echt een supertof event, erg benieuwd naar de foto's van de workshops nu hihi. Liefs

 2. Dagmar Valerie says:

  Het was zo geslaagd! Heel gezellig, leuk om weer met jullie bij te kletsen en we zien elkaar gelukkig zondag weer, superleuk!

 3. Judith || AOWOB.NL says:

  Ziet er weer erg gezellig uit! Ik vind de tekst van de trui super! XO

 4. Kimberley R. says:

  Leuk dat je geweest bent! Ziet er gezellig uit. En die trui lijkt me echt heerlijk zitten.

 5. Mayara Esther says:

  Erg leuk dat je erbij kon zijn. Zo te zien was het zeker een geslaagde event, alles zag er erg mooi uit.

 6. Rachel Kromdijk says:

  wat een leuke foto's meid ik zie meiden met een canon misschien heb jij die ook zou jij mij misschien dan een e-mail willen sturen want ik kom namelijk er niet uit met mijn nieuwe canon 60d als je mijn video bekijkt op mijn blog snap je het wel qua belichting en kleur en foto's! liefs, rachelkromdijk@gmail.com http://www.rachelkromdijk.nl

Comments are closed.