New in | Colorful Statement Necklace

New in | Colorful Statement Necklace
Afgelopen week bezocht ik de V&D omdat ik mijn horloge kleiner moest laten maken. Nadat mijn horloge kosteloos(!) kleiner was gemaakt, wilde ik weer naar huis. Alleen viel mijn oog op het rek met de sieraden van Revival London. Op dit rek stond namelijk heel groot dat alle sieraden 50% afgeprijsd waren. Daar moest ik als grote statement kettingen fan écht even kijken. Al snel kwam ik deze prachtige, gekleurde statement ketting tegen. Ik was verliefd. Hij kostte nu nog maar €9.95. Je begrijpt natuurlijk dat ik hem niet kon laten hangen. 
Ik ben heel blij met deze mooie ketting, deze ketting zal dan ook snel terugkomen in een outfit post. 

Wat vinden jullie van deze statement ketting?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

17 comments

  1. Myrthe says:

    Wat een prachtige ketting, ik snap wel dat je 'm niet kon laten liggen voor de helft van het geld! Ik heb een ketting van de Primark die heel veel op deze lijkt, maar dan met andere kleuren. Grappig 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.