Experiment | Outfit of the Day via de zelfontspanner

Experiment | Outfit of the Day via de zelfontspanner
Afgelopen week heb ik geëxperimenteerd met de zelfontspanner van mijn camera. Wanneer ik op mijn studentenkamer in Amersfoort ben, heb ik niet altijd iemand die outfit foto’s kan maken. Toch had ik afgelopen week een ‘outfit of the day’ proof outfit aan die ik graag wilde fotograferen. Jammer genoeg was er niemand die een foto kon maken, dus ik ben aan de slag gegaan met de zelfontspanner.
De meeste foto’s waren lang geen succes, maar er waren ook paar foto’s wel gelukt. Helaas staan de schoenen er niet op, maar je ziet wel het belangrijkste namelijk de outfit. 

P.S. Let niet op de achtergrond en de was. Dat is het leven in een studentenhuis.. 😉

]
Ketting: V&D
Top: Vero Moda
Jeans: Esprit
Horloge: Jencha

Wat vinden jullie van deze outfit of the day? 
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

19 comments

 1. Sophie says:

  Leuk om je kamertje zo te zien, het ziet er heel ruim uit! Heb je een statief? Dan kun je 'm ook een kwartslag draaien natuurlijk! En heb je ook een afstandsbediening? Dat maakt het allemaal een stuk makkelijker! Leuke top trouwens, staat echt heel tof met die ketting!

  • admindiolifestyle says:

   Ja, dat klopt. Ik heb nog een kleine boven verdieping waar ik een twee persoonsbed heb en een heel groot opberghok.

 2. Ik vind het zelf ook vervelend dat je als fashionblogger altijd een fotograaf nodig hebt om je outfits te fotograferen 🙂 Ik werk heel soms ook met zelfontspanner, maar ik wil dringend een afstandsbediening, dat zou alles veel gemakkelijker maken!
  De eerste foto's hebben echt een hele mooie belichting!

  X Sara

 3. Alexa Op 't Land says:

  De foto's zijn anders nog wel goed gelukt en je studentenkamer in Amersfoort, erg leuk! Wel raar dat ik je dan nog nooit ben tegengekomen, haha!

 4. Lisette Pool - 24/7 STYLISH says:

  Aah leuk dat je een tweeverdieping kamer hebt!! De eerste twee fotos zijn wel het best qua belichting 🙂
  Het was leuk gister!

  X Lisette

 5. Daniëlle says:

  Helaas is mijn vader ook niet altijd in de buurt voor een outfit foto idd, gewoon creatief zijn! Je look vind ik er leuk. Wat me ook opvalt is dat ze nu hele mooie kettingen verkopen bij de V&D! 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.