EVENT | EyeWish Brillenmodeshow

EVENT | EyeWish Brillenmodeshow
Woensdagavond was ik aanwezig bij de eerste brillenmodeshow in Nederland. Deze eerste show werd door EyeWish opticiens verzorgd op een prachtige locatie, namelijk het Rijksmuseum. 
De eerste Brillenmodeshow van Nederland
Ik was erg benieuwd naar het event en keek er dan ook erg naar uit. Zeker toen ik las dat het event plaats vond in het Rijksmuseum. Dat is zeker een van de mooiste locaties in Amsterdam. Zelf was ik nog nooit in het Rijksmuseum geweest, extra leuk. Het event vond – natuurlijk niet – tussen de schilderijen plaats, maar in de grote hal van het museum. Deze zag er echter prachtig uit. Wauw, wat een geweldig mooi gebouw is het toch.

Bij aankomst stonden er heerlijk hapjes en drankjes voor ons klaar. Het was heel leuk om allemaal bloggers weer te zien of te ontmoeten. Nadat we onder het genot van een drankje en een hapje gezellig bij gekletst hadden, konden we plaatsnemen op de stoelen bij de catwalk.

De show werd door niemand minder dan May-Britt Mobach gepresenteerd. Jullie kennen haar vast wel van HNTM, RTL Boulevard of haar eigen website. Na een korte introductie begon dan eindelijk de show. Iedere keer droegen de mannen en de vrouwen andere brillen uit de verschillende nieuwe collecties.  
Tijdens de show kwamen er verschillende brillentrends aanbod.
 •        Colour Expression
 •        Retro Rond
 •        Cat Eye
 •        Vintage – Nerd 
 •        Klassiek Deluxe
 •        Industrial Look
Zelf vond ik de brillen van de Retro Rond collectie erg mooi. Rond, groot en toch stijlvol. De modellen droegen iedere keer andere brillen én kleding. Het was officieel een brillenmodeshow, maar ik vond de kleding die ze droegen ook érg mooi. Tsja, je bent toch een fashionblogger hé? Er waren een heleboel items die heel erg in mijn smaak vielen. De kleding werd verzorgd door het merk: Talking French. Het is een Belgisch kledingmerk. Zelf heb ik nog nooit gehoord van het merk, maar dat ga ik zeker even uitzoeken.
Ik heb genoten van een hele mooie show op een prachtige locatie. Ik ben dan ook heel blij dat ik er bij aanwezig mocht zijn. Na afloop van het event ontvingen we nog een goodiebag. Ik wil EyeWish bedanken voor de zeer geslaagde avond en goodiebag!

Draag jij ook graag een trendy bril?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

21 comments

 1. Esther says:

  Wauw wat een mooi event! Ben zelf voor simpel gegaan bij het uitkiezen van mijn bril, een standaard ray ban model is het geworden. Alhoewel ik die echte trend modellen ook heel leuk vind!

 2. Mirjam Jewel-Nails says:

  Mooie foto's heb je gemaakt, en leuk dat je erbij aanwezig kon zijn! Eyewish is mijn werkgever 😉

 3. Emmy says:

  Wat leuk dat dat bestaat zeg, dat wist ik helemaal niet! Je foto's zijn prachtig en het ziet er naar uit dat het heel leuk was 🙂 Liefs

 4. Wat een mooie foto's allemaal! Zo zie je maar hoe leuk brillen kunnen staan. Bij mezelf vind ik een bril niet staan, en heb hem dan ook liever niet in het openbaar op, haha.. Liefs, Laura – Lulufashion.nl ♡

Comments are closed.