Outfit | Take me back to Warschau

Outfit | Take me back to Warschau
Waarom zou je wanneer je op vakantie bent geen outfit foto’s maken? Daarom heb ik tijdens mijn Polen trip een aantal keer outfit foto’s gemaakt. Het is juist leuk om iedere keer op een andere, mooie plek je outfit foto’s te maken. 
Zoals je waarschijnlijk al ziet was het deze dag wat minder goed weer, maar wat mag de pret niet drukken. Wij zijn op ontdekkingstocht gegaan naar de mooiste plekjes in Warschau. Vorige week deelde ik al de foto’s van onze citytrip en de hotspots van Warschau.
De toerist uithangen
Wanneer je op vakantie bent, vind ik het altijd erg leuk om alle mooie plekjes vast te leggen met een camera. Vroeger – toen ik nog geen blog had – maakte ik altijd de foto’s met een compact camera. Daar is niks mis mee, maar nu ik een spiegelreflex camera heb, vind ik het extra leuk om de leukste en mooiste foto’s te maken. 
Tijdens ons verblijf in Polen kwamen we erachter dat het klimaat in Polen anders is dan in Nederland. Overdag was het meestal lekker, zonnig weer maar in de avond koelde het flink af. Daar ga je dan met je dunne, zomerkleren. Dat was dan wel weer een goede reden om te winkelen. 
Het t-shirt dat ik draag is maat L, hoewel je dat misschien niet ziet op de foto vind ik het de laatste tijd steeds leuker om oversized kleding gedragen. Zeker als het weer kouder wordt, dan kun je er voor mij gevoel lekker in weg kruipen maar het geeft ook een nochelante look aan je outfit.

Jasje: Sfera
Sjaal: The Sting
T-shirt: Esprit
Riem: American Today
Broek: Dept
Horloge: Timex
Wat vind je van deze outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

21 comments

 1. Marlissa thinkpretty says:

  Het bruin in combinatie met het blauwe vind ik mooi bij je staan! xxx

 2. Ismay says:

  Die kleur van dat jasje is echt prachtig!!! Heerlijk zomers kleurtje. Vakanties zijn juist ideaal om outfitfoto's te maken! Je komt namelijk op de mooiste plekjes waar je normaal gesproken niet komt. Leuk dat je daar in je vakantie ook de tijd voor hebt genomen πŸ™‚ Liefs

 3. Claudia says:

  Dat jasje is leuk! Je hebt echt op prachtige plaatsjes outfit foto's gemaakt. Ik wilde het ook doen, maar je doet dat toch minder snel als je op een camping zit πŸ˜›

 4. Saskia | Former Parades says:

  Leuk! Ik hou inderdaad ook wel van oversized kleding en het nonchalante gevoel dat het geeft πŸ™‚

  β™₯ Saskia

Comments are closed.