Outfit of the Day | FlowerPower

Outfit of the Day | FlowerPower
Het
is weer zaterdag, hoogtijd voor een nieuwe outfit of the day. Ik vind het een
van de leukste artikelen om te schrijven en te doen. Het fenomeen ‘outfit
foto’s’ maken is voor veel mensen uit mijn omgeving een bekend begrip geworden.
Flower Power
Iedere
keer probeer ik op de leukste plekjes outfit foto’s te maken. Deze outfit
foto’s zijn gemaakt bij een verlaten schuur. Tenminste ik dacht dat de schuur
verlaten was. Dat was hij ook, echter werd de plek achter de schuur gebruikt
door mensen want er lag overal afval, resten van een kampvuur en een aanhanger
vol met houten pallettes. Toch wilde ik graag foto’s maken.
Ik
draag een comfortabele outfit, een t-shirt met een jeans. Soms kan een simpele
en comfortabele outfit ook fijn zijn. Ik vind het dan wel leuk om een geprint t-shirt te dragen, dat fleurt een outfit. Een basic t-shirt vind ik bij andere mensen meestel heel tof, maar bij mijzelf vind ik dat meestal snel saai.

Wat
vind je van deze outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

  1. Anita - Fashion Attacks says:

    Ik vind jouw broek zo mooi! Echt een leuke lengte. Leuke look meid! x

  2. mellavieee says:

    Wat een leuke outfit! In deze stijl ga ik het liefst naar de les, lekker comfortabel x

Comments are closed.