Event | Levi’s jeans Flagship Store

Event | Levi’s jeans Flagship Store

Afgelopen maandagavond vond het Levi’s event plaats in de flagship store in Amsterdam. Dit event was een samenwerking tussen Levi’s en het tijdschrift Elle. Het tijdschrift Elle bestaat 25 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. 

Het event vond plaats in de Levi’s store op de kalverstraat in Amsterdam. Om 19.00 werden welkom geheten met een glas champagne. We mochten een kijkje nemen in de winkel. Het zag er allemaal heel mooi uit. Ik vind het altijd heel leuk om te zien hoe al die jeans zo mooi erbij liggen. Ze liggen allemaal precies hetzelfde én alles ligt recht. 
Nadat we een rondje hadden gelopen door de winkel, vertelde de marketing manager van Levi’s een aantal leuke weetjes over jeans en wat algemene informatie over het merk. Ook kwam de hoofdredactrice van Elle aan het woord. Om het feest compleet te maken was er een hele grote taart aanwezig.

Vervolgens was het tijd om je eigen maten op te meten. Er waren heel veel werknemers van Levi’s aanwezig die bij iedereen de maten gingen opnemen. Met die maten kun je de perfecte jeans vinden. Zelf heb ik nog geen ervaring met de jeans van Levi’s, maar ik heb wel al vaker gehoord dat deze jeans heel goed zouden zitten. Tijdens het event kreeg je 20% korting op de hele collectie. Zoals je waarschijnlijk weet zijn de jeans nogal prijzig, ook als je 20% korting krijgt. Daardoor heb ik geen jeans gekocht. Het was ook zo druk, dat je eerst een hele tijd in de rij moest staan om te kunnen passen. Het was een gezellig event en toen we naar huis gingen ontvingen we nog een kleine goodiebag. 

Kopen jullie wel eens een Levi’s jeans?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

 1. Sophie says:

  Ik heb een paar Levi's, gekocht in een outlet. Ik was altijd een beetje sceptisch maar het is de 'hype' meer dan waard! Als je het model gevonden hebt dat goed bij je past, zit en staat het perfect!

 2. Red Sonja says:

  Leuk! Ik vind Levi's echt een tof merk! De broeken vallen ook echt goed! Maar heb er inderdaad nog geen een broek van, omdat ik ze ook te prijzig vind.

  XX Sonja

 3. Alexandra [ILUMUOTI] says:

  Leuk! Ik heb zelf geen Levi's, want er is niet echt een model wat goed zit bij mij…

Comments are closed.