Trend alert | Slip-on Sneakers

Trend alert | Slip-on Sneakers

Het is weer tijd voor een trend alert. Niet alleen ‘normale’ sneakers zijn op dit moment heel populair, maar ook de slip-on sneakers zijn helemaal hot. 
Hoewel ik ze zelf geen sneaker zou willen noemen, zij het wel zijn stoere schoenen. Het lijkt mij heel tof om deze schoenen te combineren met een hoge rok. Dat heb je precies mijn kledingstijl te pakken. Een combinatie tussen een vrouwelijke- en stoere stijl.
Slip ons zijn sneakers met een wat dikkere zool en stoffen of leren bovenkant. Een merk die veel leuke en populaire slip-on schoenen in het assortiment heeft is Vans. De grondlegger van deze trend is het high end merk Celiné. Hoewel deze wel een heel stuk duurder zijn dan die van Vans, kun je er natuurlijk altijd over zwijmelen.

‘Dé
IT-schoen van de lente/ zomer 2014 is duidelijk de slip-on sneaker, ook wel
skate schoen genoemd’.

Wat vinden jullie van deze trend? 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

17 comments

 1. Instant Milk says:

  Wow those shows are amazing! Love the silver snake skin ones! I am running this awesome Chanel spring make-up collection giveaway that is worth over $158. I think you'll love it!

  Come by soon!

  xx

 2. Marion says:

  Ja, ik vind ze relaxt. Ik wilde net vandaag voor een paar schoenen gaan kijken…..

 3. Sophie says:

  Ik weet nog niet helemaal wat ik er van vind, haha! En of het mij staat, maar vind ze wel grappig 🙂

 4. claudia verloop says:

  Ik vind ze bij andere meiden heel leuk staan, maar ik denk dat het niet echt iets voor mij is 🙂

 5. Saskia van Rij says:

  Ze lijken me heel fijn! Nu alleen nog even een budget voor nieuwe schoenen, hihi 🙂

  ♥ Saskia

 6. Kimberley Bergman says:

  De 3e en 4e zijn echt gaaf! Ik vind ze ergens wel heel leuk maar zou ze zelf denk niet snel dragen.

 7. Isabella says:

  Ik vind ze best leuk! Ik zou ze zelf alleen niet zo snel dragen, maar dat is persoonlijk. Leuke blog trouwens! X

 8. Karin says:

  Ik vind ze heel leuk! Ben nog steeds op zoek naar het perfecte paar! Bedankt voor dit artikel! Xx

 9. Dorien says:

  Ik vind ze ook echt superleuk, vooral de docklands van asos zien er mij mooi uit.

 10. Birte says:

  Ik vind dit een geslaagde trend. De slip ons met ruitjes van Vans staan op mijn wishlist :-).

Comments are closed.