Event | Opening TK Maxx Heuvel Galarie Eindhoven

Event | Opening TK Maxx Heuvel Galarie Eindhoven

Yaaay! Gisteren heb ik eindelijk sinds lange tijd weer eens een event bezocht. Door de drukte rondom mijn afstuderen en aansluitend mijn reis door Spanje heb ik de laatste tijd heel veel events moeten afzeggen. Heel jammer, maar des te leuker dat ik er deze keer wél bij kon zijn. 

Gisteravond was ik aanwezig bij de persopening van de eerste TK Maxx winkel in Nederland. TK Maxx is een winkel afkomstig uit Amerika waar de winkel TJ Maxx heet. 
TK Maxx is een ander soort winkel dan de meeste winkels in Nederlands zoals wij die kennen. Als je normaal gaat winkelen in Nederland, dan hangen de kledingstukken allemaal op kleur en van elk kledingstuk zie je allerlei maten bij elkaar hangen. Bij TK Maxx doen ze het net even anders. Zij hangen namelijk alle kledingstukken zelf op maat, waardoor je heel veel kleuren door elkaar hebt hangen. Je kunt dan niet meteen de stijl zien. Het is een andere manier van shoppen. Als je een trui nodig hebt, dan loop je naar het rek waar de truien hangen en dan ga je tussen de truien in jouw eigen maat kijken of daar iets leuks tussen zit. Door deze manier oogt het een beetje rommeliger en doet het mij denken aan een vintage winkel. De spullen bij TK Maxx zijn echter allemaal nieuw en het zijn dus geen tweedehands kledingstukken. 

Deze foto laat goed zien wat de indeling van de winkel is. De kledingstukken hangen op maat en niet op kleur en/of stijl.

De kledingstukken in de winkel worden ingekocht over de hele wereld door de slimme inkopers van TK Maxx. Er worden dure merken zoals Moschino verkocht, maar je vindt er ook merken als Diesel, Benneton, Esprit etc. Alle kledingstukken in de winkel hebben een zacht prijsje. De kleding bij TK Maxx is namelijk altijd 60% goedkoper dan de adviesprijs. Ze benadrukken heel duidelijk dat ze géén outlet winkel zijn, maar wel kleding goedkoper kunnen aanbieden. 

Ik vind het een ontzettend tof concept en ben heel blij dat er nu ook een TK Maxx winkel in Nederland zit. Tijdens de persopening hebben ik verschillende mooie items gescoord en die ga je jullie binnenkort laten zien op mijn blog. Naast kleding kun je bij TK Maxx ook terecht voor beauty producten, lingerie, schoenen, sieraden, home accessoires, tassen, speelgoed, sportkleding en nog veel meer. De winkel biedt een compleet aanbod van verschillende productcategorieën.
Zelf ben ik – zoals je misschien al in de gaten hebt – razend enthousiast over dit concept en deze winkel. De TK Maxx winkel gaat vandaag open voor publiek. De winkel bevindt zich in het winkelcentrum de Heuvel Galarie 133 in Eindhoven. Volgende week opent er ook een TK Maxx winkel in Rotterdam op het Binnenwegplein. Als je een keer in de buurt bent, zou ik je zeker aanraden om een keer een kijkje te nemen!
Ben jij al bekend met TK Maxx?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

21 comments

 1. Hey Dionne!

  Zeer leuk artikel! Ik vind het ook erg positief dat alles zoveel goedkoper is in deze winkel!
  Al vind ik het idee van alles per maat te hangen niet zo'n super idee. Want ik heb bijvoorbeeld in een truitje meestal S, maar soms kan dit ook XS of zelfs M zijn. En dan is het echt niet handig als die maten niet bij elkaar hangen. Dus ik ben nog altijd meer fan van de 'traditionele' winkels.

  Liefs Astrid – Timeless Elegance

  • admindiolifestyle says:

   Ik denk dat het zeker even een omschakeling is, qua zoeken. Alleen hoe leuk is het als je op deze manier mooie kledingstukken kunt kopen maar dan voor 60% minder dan de adviesprijs..? (:

 2. Simone -lifeofsimone- says:

  Het doet me inderdaad denken aan een vintage winkel! Ik denk dat ik er lastig zou kunnen slagen, maar wel heel leuk dat zoiets nu ook naar Nederland is gekomen!

  • admindiolifestyle says:

   Ik denk dat je er even aan moet wennen, maar dat het dan wel mee valt. Dat had ik gisteren ook en uiteindelijk ben ik heel goed geslaagd! (:

 3. Mariëlle Markgraaff says:

  Ik ben nu wel heel benieuwd geworden en wil zeker even langsgaan!

 4. Nina Koch says:

  Ik heb je niet gezien joh, ik ben ook geweest 😉 Heb je nog wat gekocht? Ik vind het met de maten wel wennen, maar ik heb altijd dezelfde. Dat scheelt een hoop zoeken!

  • admindiolifestyle says:

   Ooow echt? Dat is jammer! Jaaa! Ik heb veel leuke spulletjes gekocht. Drie truien, een vest, argan olie en leren handschoenen. En jij? Ook iets leuks gevonden?

 5. Svenja says:

  Wat een tof concept! Super dat je mooie merken voor een zacht prijsje kan scoren. Jammer dat het zo ver weg is voor mij, maar ik hoorde dat er misschien ook eentje in Groningen komt, ik ben benieuwd!

 6. Esther says:

  Ik was gisteren in Eindhoven, en zag inderdaad het bord ophangen! Ik ben in Essen al eens binnen geweest, maar vond het toen zo'n ontzettende rommel dat ik omgedraaid ben, haha 🙂

 7. Dit was echt mijn favoriete winkel toen ik in Amerika woonde. Ik heb er onder andere een bikini en truien van Ralph Lauren gescoord en zelfs een Tommy Hilfiger zonnebril voor maar $10! Je moet inderdaad even aan het concept wennen en de tijd nemen om alles in je maat goed te bekijken, maar ik heb er echt prachtige dingen gekocht! En de beauty- en home afdeling zijn ook zeker de moeite waard! Ik ben heel blij dat 'ie nu in NL zit, hoewel Eindhoven voor mij wel een heel eind rijden is. Gelukkig zit er ook één in Bremen 🙂 Een tip dus voor de dames uit Noord-Nederland.

  • admindiolifestyle says:

   Jaa! Dat is zeker waar. Je moet het concept kennen en geluk hebben. De collecties veranderen natuurlijk de hele tijd. Er komen dagelijks nieuwe spullen binnen. Ik vind het écht een tof concept. Dat is waar, maar er komt er waarschijnlijk ook eentje in Groningen, dus dat is voor jou helemaal fijn!

 8. Marleen Ophof says:

  Leuk dat je daar was zeg! Die spullen zien er super uit! En als er eentje in Groningen komt dan ben ik blij 🙂 xx

 9. Bertine says:

  Jaa!! Ik was al fan van T.J.MAXX en dus is deze winkel voor mij helemaal tof! jammer dat hij zo ver weg zit voor mij… maar speciaal voor gisteravond ben ik wel even langs gegaan. ben benieuwd wat jij hebt gekocht?!

 10. Melissa says:

  Wat een leuk concept, ik heb er nog niet eerder van gehoord maar… I like!

  xxx

 11. Anne-Sterre says:

  Ik heb vandaag ook even snel rondgekeken, maar het was een mierennest zo druk. Ook de Amerikaanse stijl vind ik niet zo (ik voel me nu echt de enige die het niet chill vind dat alles op maat hangt), ik mis het overzicht haha.

 12. Beauty Unboxing says:

  dat klikt toch wel erg leuk! k liep deze winkel vorige week in engeland voorbij.,. DOM! had ik dit maar geweten!

 13. Bettie says:

  Ik had eerlijk gezegd nog niet van deze winkel gehoord, maar wel een leuk concept. Rotterdam zou ik wel eens een keer kunnen bezoeken aangezien dat het dan dichtste bij is.

Comments are closed.