WIN | Dare to be fabulous by Jozemiek

WIN | Dare to be fabulous by Jozemiek
Yaaay! Het is weer tijd voor een hele leuke win actie! In samenwerking met Jozemiek mag ik namelijk twee Dare to be fabulous by Jozemiek setjes verloten onder mijn volgers! Hoe leuk is dat! Je kunt kans maken op of de roze variant of de mint-groene/blauwe variant. 
De Dare to be fabulous by Jozemiek is een nieuwe lijn van Jozemiek en bevat een leuk armbandje en een paar oorbellen. De sieraden zijn handgemaakt en de oorbellen zijn nikkelvrij. Behalve de Dare to be fabulous lijn, verkoopt Jozemiek nog veel meer mooie sieraden. Zelf heb ik de wrap bracelet van Jozemiek. Ik heb hem ondertussen alweer een tijdje, maar ben er nog steeds heel blij mee!

Wil je kans maken op één van deze twee setjes? Dan moet je het volgende doen: 
 • Diolifestyle op Bloglovin volgen,  
 • Facebookpagina van Diolifestyle liken,
 • Laat dan weten welke kleur jouw voorkeur heeft.
 • Laat een reactie achter met je e-mailadres, én laat in de reactie ook weten welke stappen je gedaan hebt.

Om extra kans te maken mogen jullie de volgende dingen doenDe winactie loopt tot dinsdag 10 november 2015

Succes!
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

*Dit artikel bevat spullen dat ik van een webshop ontvangen heb.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

 1. Anoniem says:

  Wat een lieve sieraden, ik maak graag kans!
  De kleur blauw-groen heeft mijn voorkeur.
  Ik volg op Bloglovin en twitter.
  Ook like ik op FB en heb daar de winactie gedeeld.
  Nu maar duimen….
  Groeten, Grete Karina

  e-mail: gretekarina@hotmail.com

 2. Anita te Gussinklo says:

  Wat een leuke set. De mint groene/blauwe spreekt mij het meeste aan.
  Ik doe graag mee en volg/like je op Bloglovin,Facebook (liked & shared) Twitter, Pinterset & You Tube. anita71@caiway.net

 3. Thessa Single and the City says:

  Wat een leuke winactie! Ik vind het blauwe setje prachtig! <3

Comments are closed.