Trend | Toms Shoes

Trend | Toms Shoes

Zijn jullie al bekend met de nieuwe trend? De schoenen van het merk Toms. Toms schoenen zijn eigenlijk hippe goede-doelen schoenen. Ik zal het even kort uitleggen. Voor ieder paar schoenen dat het merk Toms verkoopt, gaat er ook een paar schoenen naar een kindje in Afrika. De prijzen van de schoenen liggen rond de €49,95,- per paar. De schoenen zijn eigelijk look-a-like espadrilles in allerlei stofjes en printjes. 
Daarbij zijn de schoenen op dit moment razend populair in Nederland en zie je ze steeds meer terug in allerlei winkels, maar je ziet ook steeds meer mensen lopen met deze schoenen.

Ik vind de schoenen er heel leuk uitzien. Dit komt voornamelijk door de verschillende felle kleuren en printjes die de schoenen hebben. Echter vind ik €49,95 voor een paar stoffen schoenen best veel. Toch vind ik ze erg mooi en een goed initiatief, dus weet heb ik binnenkort ook een paar mooie gekleurde Toms schoenen in mijn collectie.
Wat vinden jullie van Toms schoenen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

14 comments

  1. Alexa Op 't Land says:

    Ik vind die standaard heel vet en volgens mij zitten ze ook lekker. Ik begrijp wel dat je €50,- te duur vind voor stoffen schoentjes. Wel zijn ze heel leuk maar ik zou ze ook laten liggen!

  2. Michelle Kaiser says:

    Ik ben er zelf niet bekend mee, maar Sharon (Looks By Sharon) heeft een exemplaar laten pimpen door Tom zelf en het zag er heel creatief uit moet ik zeggen. Je moet er denk ik wel van houden heb ik het idee. Maar op deze collages zie ik wel leuke schoenen staan al eerlijk gezegd.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.