Fall in love – Een hipster outfit?

Fall in love – Een hipster outfit?

Na een fijne nacht, word ik wakker door de fluitende vogeltjes. Via een klein spleetje in de gordijnen, zie ik de zonnestralen in slaapkamer naar binnen schijnen. Ik pak mijn telefoon erbij en bekijk mijn social media kanalen. Mijn hart maakt een sprongetje als ik zie hoeveel Pinterest volgers ik ondertussen bereikt hebt, meer dan 9.300 volgers. Ik rek mij langzaam uit, trek mijn overheerlijke lamswollen sloffen aan en loop de woonkamer in. De gordijnen maak ik met een ruk open; het zonlicht schijnt op mijn gezicht. Ik zet een heerlijk bakje koffie en binnen een mum van tijd ruik je de aroma van verse gemalen koffie door de hele kamer. Met een bakje yoghurt en vers fruit duik ik achter de computer om een aantal Youtube filmpjes te kijken. Dit wordt een heerlijke zondag. 💫 

Indian summer

De afgelopen dagen was het heerlijk weer. We hebben eindelijk nog een beetje zomer in Nederland gehad, want zeg nu zelf de zomer stelde dit jaar niet zoveel voor. Des te meer waardeer je dagen zoals deze. Afgelopen zondag was een heerlijke zondag; zo’n typische relax zondag. Na mijn ontbijt, tikte ik wat artikelen en werkte ik mijn mail weg. Vervolgens trok ik mijn nieuwe outfit aan inclusief mijn nieuwe Fabienne Chapot tas en mijn gouden River Stones oorbellen en ging ik naar de stad om een hapje te uiteten.


    

Fall in love

Een nieuw seizoen, betekent nieuwe collecties (fall in love..) en dus shopping time. Dat laat ik mij natuurlijk niet twee keer zeggen. Tijdens de Glamourday, een shopsessie in Haarlem en een online shopsessie bij o.a. Brandfield heb ik een aantal nieuwe items voor het najaar gekocht. Ook heb ik een schoenen- en winterjassen wishlist samengesteld, want qua schoenen en winterjassen ben ik nog niet geslaagd. Maar ach de zoektocht gaat verder.Een hipster outfit?

Trends zijn er om gedragen te worden. Daarom kocht ik een aantal broeken die eruit zien als pantalons, maar gemaakt zijn van zo’n heerlijk zacht trainingsbroek stofje. Misschien denk je nu van dat kun je toch niet naar je werk aantrekken? Het licht eraan hoe je het combineert, maar het kan prima. Net als de witte Puma sneakers. Voor veel mensen een gewaagde keuze, maar heij ziet deze outfit er niet super leuk uit? Er zijn vast mensen die denken: “Wat een hipster outfit!”. Maar je moet juist de kleding dragen waar je jezelf het fijnste in voelt.
Oh en gouden sieraden mogen niet meer ontbreken, want dat is helemaal trendy de laatste tijd. Ik ben heel blij met deze outfit en vooral met de prachtige Fabienne Chapot tas. Het liefst shop ik haar hele collectie, want het is allemaal zó leuk.

Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

3 comments

  1. Eva says:

    Wat een leuk truitje heb je aan! En die Riverstones oorbellen zijn gaaf zeg! Echt leuk en minimalistisch zijn ze. Ik heb zelf ook soortgelijke oorbellen, maar niet van zo’n wat duurder merk.

  2. Darina says:

    Een hele leuke combi, staat je goed! Het tasje vind ik ook erg mooi en handig, als je naar de stad gaat bijvoorbeeld.

Comments are closed.