Fashion blogger with Business cards

Fashion blogger with Business cards
Het is jullie vast niet ontgaan dat ik sinds een maand een nieuwe lay-out heb, daar ben ik natuurlijk heel trots op. Bij een nieuwe lay-out horen natuurlijk ook nieuwe visitekaartjes. Deze heb ik via Drukwerkdeal besteld. Ik ben heel blij met het resultaat. 
De voorkant van mijn kaartje is precies hetzelfde als header op mijn blog, op de achterkant staan wat gegevens, de site naam en mijn e-mail adres.
Visitekaartjes verzamelen
Ik kan nu beginnen met netwerken en zoveel mogelijk visitekaartjes te verzamelen. Netwerken is nog een leerdoel, omdat ik soms wat verlegen ben. Met deze kaartjes hoef ik niet meer verlegen te zijn, maar trots te zijn op mijn blog. 

 Ik heb in totaal €22,50 betaald voor 500 dubbelzijdige gedrukte visitekaartjes. 
Gebruiken jullie ook visitekaartjes?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

20 comments

  1. Michelle Kaiser says:

    Ze zijn prachtig. Ik gebruik alleen zelf (nog) geen visitekaartjes. Ik heb zelf ooit kaartjes laten maken van VistaPrint, maar nooit gebruikt. Heel bizar. Ik weet niet eens meer wat er precies op staat. Sneu, maar oke het is goed. Ik ben er nog niet heel erg aan toe. Mijn blog is niet groot genoeg en mijn visagieopleiding getuigschrift is nog niet binnen. Ik mag het gewoon niet gebruiken van mijzelf.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.