Outfit of the Day | Vergeten te eten

Outfit of the Day | Vergeten te eten
Er staat weer een nieuwe outfit of the day online. Deze keer ik met allemaal tierelantijntjes een outfit samen gesteld. Ik ben begonnen met een basic gestreept t-shirt en vervolgens ben ik op zoek gegaan naar allemaal items om te outfit compleet te maken.
Eten & stage
Zoals je misschien ook een klein beetje kunt zien op de foto’s, zie ik er een moe uit. Dat komt omdat ik die dag overdag bijna niks gegeten heb. (Heel slecht, ik weet het). Af en toe vergeet op stage door de drukte te eten. Als ik dan thuis ben, is het al te laat en voel ik mij niet zo lekker. Stom natuurlijk. 
Op dit moment loop ik stage bij een marketing, communicatie, PR en event bureau in Amsterdam. Ik heb het erg naar mijn zin. Mijn stage is begonnen in februari, dat houdt in dat het einde langzaam in zicht komt. Ik heb heel veel kunnen leren op stage en daar ben ik dan ook erg dankbaar voor. 

Sjaal: EDC by Esprit
Top: WE
Gilet: Esprit
Horloge: Timex
Broek: American Today
Schoenen: All Stars
Wat vinden jullie van deze outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

 1. Sophie says:

  Nog even door zetten en let op jezelf hoor! Hopelijk sluit je 't af met een knal en kun je dat weer even tot rust komen 🙂 Leuke outfit (:

 2. Natalie Vanheers says:

  Leuke look! Ben ook nog op zoek naar een leuk gestreept topje, dat ziet er altijd zo Parisienne uit!

 3. Svenja says:

  Aaaaaah heel veel succes met de laatste weken, logisch dat je moe bent. Ook erg herkenbaar haha. Ondanks zie je er nog prachtig uit hoor <3 Nogmaals veel succes!

 4. Michelle Kaiser says:

  Halloooo zorg jij een beetje beter voor jezelf? Jou stageadres heeft niks aan jou als jij ondergevoed en oververmoeid bent omdat je slecht eet en voor jezelf zorgt.

Comments are closed.