Fashion | De nieuwe statement ketting

Fashion | De nieuwe statement ketting
Vorige week kwam er een leuk pakketje binnen. In dat pakketje zat een mooie ketting. Niet zomaar een ketting, maar een ketting met een roze hanger. Een echte eyecather waar ik ontzettend blij mee ben! 
De ketting komt uit de webshop van Grrrl. Dit is een nieuwe webshop boordevol mooie kettingen als deze in allerlei verschillende kleuren hangers. Zelf ben ik erg blij met deze ketting en kan ik niet wachten om hem te combineren met leuke outfits. 

Als je op zoek bent naar zo’n ketting als deze, zou ik zeker even een kijkje nemen in de webshop. Daarnaast vind je in de webshop ook van die leuke driehoekige hangers. Deze kettingen zijn in mijn ogen helemaal hip en trendy en ook nog eens heel mooi en van goede kwaliteit.
Wat vind je van mijn nieuwe ketting?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

  1. Mylou - The blog next door says:

    Wat zijn ze leuk hè! Ik zit er ook over te denken er één aan te schaffen.

Comments are closed.