Outfit of the day | Dotted Blouse

Outfit of the day | Dotted Blouse
Bereid je voor, want de komende tijd komen er een heleboel nieuwe outfits aan! Dit vind ik heel leuk, want het bedenken van en stijlen van outfits, het maken van outfit foto’s en het schrijven van ‘Outfit of the day’ artikelen vind ik het leukst. Mijn passie voor mode en schrijven in één. Ik heb de afgelopen week heel veel outfit foto’s gemaakt samen met mijn huisgenootje/blogger en deze komen de komende weken allemaal online. 
Alweer een hele tijd gelezen kocht ik een nieuwe zomerjas. Alleen heb ik deze nog niet zoveel gedragen door het goede weer en heb ik hem niet niet gedeeld op mijn blog, daarom dat het mij leuk leek om het in een outfit post te doen. Kijk je snel mee naar mijn nieuwe jas?

Jas: Only
Blouse: Esprit
Broek: Zara
Schoenen: Unisa
Zelf vind ik dat de outfit wat zakelijker oogt, maar dat komt denk ik door de jas in combinatie met de blouse.  
Wat vind je van mijn outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

8 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.