Outfit of the day | Dotted Blouse

Outfit of the day | Dotted Blouse
Bereid je voor, want de komende tijd komen er een heleboel nieuwe outfits aan! Dit vind ik heel leuk, want het bedenken van en stijlen van outfits, het maken van outfit foto’s en het schrijven van ‘Outfit of the day’ artikelen vind ik het leukst. Mijn passie voor mode en schrijven in één. Ik heb de afgelopen week heel veel outfit foto’s gemaakt samen met mijn huisgenootje/blogger en deze komen de komende weken allemaal online. 
Alweer een hele tijd gelezen kocht ik een nieuwe zomerjas. Alleen heb ik deze nog niet zoveel gedragen door het goede weer en heb ik hem niet niet gedeeld op mijn blog, daarom dat het mij leuk leek om het in een outfit post te doen. Kijk je snel mee naar mijn nieuwe jas?

Jas: Only
Blouse: Esprit
Broek: Zara
Schoenen: Unisa
Zelf vind ik dat de outfit wat zakelijker oogt, maar dat komt denk ik door de jas in combinatie met de blouse.  
Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

Comments are closed.