Fashion | Deze najaarsitems vind ik tof!

Fashion | Deze najaarsitems vind ik tof!

Hoewel ik nog steeds in Spanje vertoef waar ik nog lekker in mijn korte broek en topje rond loop, is in Nederland de herfst al vol aan de gang. Ondertussen ben ik al meer dan in maand in Spanje en hoor ik van het thuisfront dat het in Nederland alleen maar kouder en kouder wordt. Brrr! Eerlijk gezegd moet ik daar nog niet aan denken. Deze ‘zomerse’ herfst die ik nu beleef in Spanje bevalt mij eigenlijk wel. 

Als ik over een paar weken weer in Nederland ben, is het tijd om een aantal herfst kledingstukken te scoren, want dat heb ik nog niet gedaan. Dat is iets waar ik zeker wel naar uitkijk. Na een bezoekje aan de verschillende webshops zoals onder andere Zalando heb ik al heel veel mooie en veelbelovende najaarskledingstukken gespot. Hoogtijd om een wishlist op te stellen. Kijk je snel mee..?

Wat zou het toch gewoon één keer heel leuk zijn om alles te kopen wat je leuk vindt voor één dag.. Ik heb al heel veel spullen, maar het gevoel dat je alles kunt kopen wat je leuk vindt, lijkt mij heel tof. Ik vind deze bovenstaande items heel gaaf! Ik vind de verschillende bruin tinten die je dit seizoen veel ziet, erg mooi. Ook staan nog een paar Maripé schoenen hoog op mijn wishlist. Zucht.. Door het onverwachte faillissement van mijn werkgever – ben ik – als ik weer in Nederland ben, officieel werkloos. Dit klinkt voor mijn gevoel best heftig en zeker voor iemand zoals ik die nogal van zekerheden houdt, vond ik het in het begin heel vervelend. Hoewel ik al op zoek was naar een baan die aansluit bij mijn HBO opleiding omdat ik recent afgestudeerd ben, was mijn huidige baan ideaal als overbrugging totdat ik anders heb gevonden. Maar ach, het komt vast wel goed. Toch blijf ik een shoppingqueen en wil ik toch één of twee items scoren. Gelukkig heb ik een pagina gevonden waar ik korting kan krijgen op mijn bestelling bij Zalando. Alle kleine beetjes helpen, dus ik ben heel blij dat ik een leuke kortingscode heb gevonden. 

Heb jij al mooie najaars items gescoord?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

 1. Anne-Sterre says:

  Dit zijn sowieso perfecte kleurtjes voor de herfst. Ik heb toevallig gister gewoon een basic shirtje en broek gekocht, verder staat er niet veel op mijn lijstje, heb nog veel van vorig jaar.

 2. Karlien Vermeersch says:

  allemaal leuke spulletjes!
  gelukkig heb ik al veel herfst spulletjes in mijn kas,t moet ik niet veel meer kopen

  liefs
  karlien

 3. Simone -lifeofsimone- says:

  Mooie items, ik ken het gevoel dat ik steeds maar nieuwe dingen wil hebben. Ik hoop dat je snel een nieuwe baan vind, want zonder zitten is inderdaad niet fijn. Maar dat komt vast heel snel goed <3!

Comments are closed.