Fashion Favorite | Black Jacket

Fashion Favorite | Black Jacket

Een zwarte jas moet iedereen in zijn kledingkast hebben hangen. Hoewel het bij mijn even geduurd heeft voordat ik een mooie jas gevonden had die voldeed aan mijn wensen, heb ik hem nu gevonden. Afgelopen week kon je al zien hoe ik hem combineerde in een outfit. Kijk je snel mee naar mijn nieuwe favoriete jasje?

Hé, dat is gek. Op zondag geen Happy Moments artikel. Dat klopt. Omdat ik de afgelopen twee weken op vakantie was, heb ik ervoor gekozen om mijn Happy Moments artikel te schrappen, omdat jullie dan anders al alles zien van mijn road trip en dit wil ik juist uitgebreid beschrijven in losse artikelen. Volgende week komt er weer een Happy Moments artikel online. (:

Een tijdje terug ontving van de webshop FollowFashion shoptegoed. Echter had ik hier nog steeds niets mee gedaan. Opeens kwam de nieuwsbrief binnen en zag ik dit mooie jasje. Ik bestelde hem en vond hem meteen erg mooi! 

Ik kocht dit jasje in maat 38, omdat die volgens de webshop klein uit zou vallen en dat is ook zo. Maat 38 is zelfs een beetje krap, maar ach. Ik vond het wel prima. Daarnaast vind ik het veel leuker om het jasje open te dragen dan dicht. Ik zal dit jasje de komende tijd veel dragen en hij gaat ook zeker mee tijdens mijn rondreis door Spanje!

Outfit 
Wat vind je mijn nieuwe jasje?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

Comments are closed.