Mijn doelen voor de maand september

Mijn doelen voor de maand september

Wat is de tijd de afgelopen maanden voorbij gevlogen. Ik weet nog zo goed het moment dat ik mijn scriptie moest inleveren en dat ik op 9 juni mijn diploma uitreiking had. Hoewel het voelt alsof het een paar weken geleden is, is het alweer een paar maanden geleden. De afgelopen maanden waren druk. Ik werkte heel wat uurtjes op het kinderdagverblijf en spendeerde ook heel wat uurtjes in het buitenland om vakantie te vieren.

Nu het bijna september is, heb ik een aantal doelen voor deze maand opgesteld. De meeste mensen die afstuderen gaan op zoek naar een vaste baan die aansluit bij hun opleiding. Zelf bewandel ik deze weg een beetje anders. Ik ga namelijk in september mijn droom waarmaken en voor langere tijd naar Spanje

Het waarmaken van mijn droom
Zaterdag 12 september is het zover. Die dag vertrek ik naar Spanje waar ik in mijn eentje een rondreis ga maken. Zoals jullie misschien al weten ben ik dol op Spanje en had ik tijdens mijn studie graag stage willen lopen in Spanje. Echter is dit niet gelukt, omdat ik geen geschikte plek kon vinden. Nu ik afgestudeerd ben en vrijwel geen verplichtingen heb, heb ik ervoor gekozen om nu naar Spanje te gaan. Als ik het nu niet doe, doe ik het waarschijnlijk nooit meer. Het liefste wil ik naar Spanje gaan en daar op zoek gaan naar een baan, alleen vinden Spanjaarden zelf geen baan, laat staan een starter uit Nederland. Daarnaast vindt mijn vriend het niet zo’n strak plan dat ik in Spanje op zoek ga naar werk. Vandaar dat ik een tijd lang ga rondreizen en kan gaan genieten van al het moois dat Spanje te bieden heeft. 

De zoektocht naar een baan
Mijn rondreis in Spanje maak ik alleen. Dat betekent dat ik alleen op reis ga en alleen op ontdekkingstocht ga in de verschillende steden. Omdat ik nogal een bezig bijtje ben en niet goed niks kan doen, wil ik ook af en toen tijdens mijn reis door Spanje solliciteren. Niet solliciteren in Spanje, maar sollicitatiebrieven sturen voor banen in Nederland. Na mijn rondreis in Spanje is het tijd voor het echte werk. Mijn eerste volwassen baan. Aangezien sollicitatie procedures meestal een maand of nog langer in beslag nemen, kan ik ook prima vanuit Spanje solliciteren. Het zou natuurlijk fijn zijn als ik voor het eind van het jaar een vaste baan gevonden heb. 

Bloggen
Een droombaan? Kunnen leven van mijn blog en neven diensten als freelance tekstschrijver. Helaas, dat zit er niet in. Ik bedoel ik kan niet leven van mijn blog. Wel vind ik het ontzettend leuk om te doen. Ik vind het heerlijk om te schrijven en mijn ervaringen met jullie te delen. Daarnaast is mijn blog mijn creatieve uitlaatklep en vind ik het heerlijk om te werken aan mijn blog. Tijdens mijn rondreis door Spanje wil ik ook aan mijn blog werken en de kwaliteit verbeteren. Ook vind ik het leuk om jullie mee te nemen met mijn reis door Spanje. Ik kan niet wachten. 

Wat ik de maand september vooral wil doen is genieten. Ik wil genieten van mijn tijd in Spanje en er een onvergetelijke tijd van maken.
Wat zijn jouw doelen voor de maand september?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

  1. Renske Montévie says:

    Spannend dat jouw rondreis door Spanje bijna begint! 🙂 Ik geef je groot gelijk om vanuit daar te solliciteren naar een 'grote mensenbaan'. Wie weet heb je wel een baan als je terugkomt! Alvast veel plezier in Spanje!

  2. Alexa Op 't Land says:

    Ik vind het echt leuk en tof dat je gaat rondreizen door spanje! Ben heel erg benieuwd naar je verhalen!

  3. Keys of Anouk says:

    Wat een mooie doelen heb je! Super fijn dat je je droom gaat waarmaken 🙂 Ik ben benieuwd naar al je verhalen xo

Comments are closed.