Wishlist | Dé perfecte tas

Wishlist | Dé perfecte tas

Er is niks leukers om te fantaseren over de grootste, mooiste en meest ondenkbare wishlists. Soms is het gewoon fijn om als een vrouw even fantaseren over mooie items. Zo ben ik al een tijdje op zoek naar de perfecte tas. In mijn hoofd weet ik precies hoe die eruit moet zien, alleen om een tas te vinden die er precies zo op lijkt is nog lastiger dan ik dacht. Ik ben dan ook een zoektocht begonnen naar dé perfecte tas. 

Dé perfecte tas
Een perfecte tas is niet zomaar dé perfecte was. Er zitten een aantal eisen waar die tas aan moet voldoen. Zo moet hij van leer zijn, want uit ervaring weet ik dat leren tassen langer mee gaan en het ziet er simpelweg mooier uit. Daarnaast moet hij groot genoeg zijn zodat ik mijn laptop er eventueel in kan stoppen, maar hij moet er ook weer niet te plomp uitzien. Ook vind ik het belangrijk dat er nog een aantal kleinere vakjes in zitten, zodat ik daar losse spulletjes in kan stoppen. En zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Waarschijnlijk zal ik de tas die ik in mijn hoofd hebt bedacht nooit exact vinden, maar gelukkig kan in op Spartoo genoeg tassen vinden die voor een deel voldoen aan mijn wensen. De tassen op Spartoo zien er goed uit, dus ik zal zeker een tas vinden die ik erg leuk vind. 

Heb jij al dé perfecte tas gevonden?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

16 comments

 1. Desiree says:

  Inderdaad…dit is best een lastig dingetje..en nee ik heb ook nog altijd niet dé perfecte tas gevonden. Vaak vind ik ze te duur. Ben immers maar een arme student, haha

 2. Bianca | Glamorous Lifestyle says:

  Leuke tassen! Ik ben een onwijze tassenfreak, dus ik ga op jacht, koop mn droomtas en een tijd later heb ik alweer een nieuwe op het oog haha. Dus ik heb er tientallen liggen :')

 3. Nortfhlix NL says:

  Ik heb een Bayswater model in zwart leer. Een originele van Mulberry blijft mijn droom, maar tot die tijd is deze prima 🙂
  De tas linksonder vind ik het mooiste.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.