Fashion | Het beste koopje van de DrieDwazeDagen

Fashion | Het beste koopje van de DrieDwazeDagen
Alweer een paar weken terug vond er bij de Bijenkorf de DrieDwazeDagen plaats. Tijdens deze drie dagen staat de hele Bijenkorf in het teken van waanzinnige kortingen. De mooiste items voor de beste prijs. Normaal shop ik niet zo vaak bij de Bijenkorf, omdat ik het meestal erg duur vind. Maar tijdens de Drie Dwaze Dagen kun je er héél leukk winkelen. Ik had een heleboel mooie items online besteld, helaas bleek dat er maar één voldeed aan mijn verwachting. 
Deze donkerblauwe wollen trui vond ik erg mooi en ben dan ook erg blij dat ik deze heb weten te bemachtigen tijdens deze sale. Hij is gemaakt van wol en daardoor lekker warm voor de winter. Wat ik zo ontzettend leuk vind aan deze trui is dat hij aan de achterkant anders is. Op de achterkant van de trui zit voor de helft een dun zwart vliering stofje. Dit maakt de trui speciaal, en dat is een detail dat ik erg mooi vind. Binnenkort komt hij zeker terug in een outfit. 

De trui is van het merk Y.A.S. en kostte €39,-
Wat vind jij van mijn trui?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

  1. Anniek says:

    Wat is die achterkant gaaf, echt leuk! Ik shop zelf nooit bij de Bijenkorf, en eerlijk gezegd lijkt die gekte tijdens de 3 dwaze dagen me ook niet echt iets. Maar nu ik op heel veel site's allemaal toffe aankoopjes zie verschijnen, ga ik me er volgend jaar misschien toch maar aan wagen! 🙂 Liefs

  2. Lies says:

    Wat een mooie trui heb je gekocht! Ik vind het ook zo leuk dat de achterkant anders is, want normaal heb je toch dat juist de voorkant van een trui anders is.

Comments are closed.