Fashion | Hoera! Er is weer sale!

Fashion | Hoera! Er is weer sale!
Als ik het woord ‘sale’ maar zie of hoor, maakt mijn hart een sprongetje. Een sprongetje van geluk, want mijn hart gaat sneller kloppen van sale. Ik ben er dol op!
Het is begin juli en de winkels hangen vol met sale. Allemaal kledingstukken, schoenen en andere accessoires van dit seizoen die weg moeten. Weg voor een klein prijsje. Ideaal in mijn ogen. Je koopt nog steeds de kleding die je mooi vindt, maar dan voor minder geld.
Dat zou betekenen dat je voor hetzelfde geld, meer kleding kunt kopen (of dat je voor het meer kleding voor minder kunt kopen). Zelf koop ik altijd meer. Ik koop mijn kleding áltijd in de sale, omdat ik het anders zonde vind. Dat betekent ook dat ik gewoon meer kleding koop, omdat het allemaal relatief ‘kleine’ prijsjes zijn en ik dan het gevoel heb dan ik ‘minder’ uitgeef. Alleen niets is minder waar. Ik ben gewoon een fashionista in hart en nieren. 😉
Bikini topje van de H&M | Trui van de Mango | Ondergoed van Pieces

Hoewel ik mij voorgenomen had om tijdens de sale periode niks te kopen, is het niet gelukt. Ik kon de aanlokkelijke kledingstukken en leuke prijsjes niet weerstaan. Slecht, heel slecht. Ik weet het, maar nieuwe kleren zijn gewoon zó leuk. De euforie en het gevoel van nieuwe spullen zijn ontzettend fijn. 

Ik plaatste afgelopen weekend een aantal bestellingen bij een paar bedrijven voor mijn blog, maar ging ook nog even de stad in en plaatste een bestelling bij de Vero Moda en de Mango. Het klinkt heel veel, maar voor mij valt het nog wel mee. Ik ben heel benieuwd naar mijn nieuwe items. Natuurlijk stuur ik – zoals altijd wel wat items terug, omdat ze of niet passen of tegenvallen. Binnenkort komt er een shoplog online!

Mijn nieuwe rokje die ik alweer een paar maanden geleden kocht, omdat ik hem ge-wel-dig vond. Alleen heb ik hem nu nog nooit aangehad. Omdat ik niet de goede gelegenheid had of niet wist hoe ik hem het beste kon combineren.
Ben jij ook dol op sale?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

  1. Lisa Walen says:

    Ik ben echt een sucker voor sale. Ik ga echt helemaal los haha. Die bikini is leuk 🙂

  2. timetolivex says:

    Ik was vroeger niet zo voor de soldenperiode, maar heb het de laatste jaren wel leren waarderen 🙂 En ik heb dit jaar weer mijn slag geslagen en ik ga zeker nog eens de winkels afschuimen op zoektocht naar leuke spullen 😉 Liefs! x

Comments are closed.