Fashion | Make a stylish statement

Fashion | Make a stylish statement
Een mooie accessoire toevoegen aan je outfit is nooit verkeerd. Zeker niet als het om een statement ketting gaat. Statement kettingen waren een tijdje terug al hip, maar ze zijn nog steeds razend populair. Zelf heb ik ook al een hele verzameling aan prachtige exemplaren. Hoewel de meeste statement ketting nogal groot van stuk zijn, is deze een stukje kleiner. Dat betekent niet dat deze ook minder mooi is, integendeel. 
Simpel én stylish
Toen ik vorige week deze mooie statement ketting ontving was ik erg blij, want ik vind hem erg mooi. Hij is simpel maar toch stylish. De ketting ziet er ook wat chiquer uit dan de meeste kettingen, dit komt onder andere doordat hij gemaakt is van metaal én er glaskralen in verwerkt zijn in plaats van plastic materialen. De ketting kocht ik bij de Men at Work.

Wat vind jij van mijn nieuwe statement ketting? 
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

14 comments

  1. Felicia Rodrigues dos Santos says:

    Heel erg leuk! Met veel kledingstijlen te combineren denk ik. Liefs, Felicia

  2. Esther says:

    Die mega statement kettingen zijn niet mijn ding, maar die iets subtielere vind ik super leuk, zoals deze bijvoorbeeld! Bij Pull and Bear heb je nu ook een hele leuke statement kettingen collectie (:

  3. Red lipstick kind of girl says:

    Wat tof! Ik heb een Primark ketting die hier veel op lijkt 😀

Comments are closed.