Mijn liefde voor | De nagellak van KIKO

Mijn liefde voor | De nagellak van KIKO
Dat ik een voorliefde heb voor het merk KIKO is jullie vast niet ontgaan. Ik vind het een heel fijn (budget) merk. Ik koop al jaren mooie spullen bij de KIKO. Toen ik vroeger met mijn ouders op vakantie ging, wilde ik ook altijd even langs de KIKO voor een nagellakje.
Deze zomervakantie ging ik met mijn vriend naar Polen, en daar was tot grote teleurstelling helemaal geen KIKO. Gelukkig kun je bij KIKO nu ook online bestellen en plaatste ik mijn eerste online bestelling. Bij die eerste online bestelling zaten onder andere deze prachtige lakjes. Volgende week laat ik jullie mijn volledige KIKO bestelling zien.

Ik laat jullie snel de swatches zien van deze mooie lakjes.
Wat vind jij van de lakjes van KIKO?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

24 comments

 1. Esther says:

  Ik heb ook een aantal lakjes van Kiko! Ze hebben er met heel veel shine erin, die vind ik persoonlijk iets minder…maar de gewone lakjes dekken echt prachtig (:

 2. Ik HOU van Kiko!
  Ben er onlangs naartoe geweest en heb er twee hele mooie kleurtjes gekocht!
  Ze staan op mijn blog 😉
  Leuke kleurtjes heb je gekocht!
  Liefs, <3

 3. Karlien Vermeersch says:

  hele mooie kleurtjes!
  ik vind kiko ook wel fijne nagellakjes hebben

  liefs
  KArlien

 4. Cynthiiaa says:

  Oh noeshjes, wat een schitterende lakjes! Meh, jammer dat ze in Polen geen nagellakken hadden, maar gelukkig kon je ze nog online bestellen. Ben benieuwd naar de swatches dame!

 5. Beautyjuf says:

  Ik ben ook een grote fan van het merk Kiko 🙂 De grijze nagellak ziet er mooi uit!

 6. Bente de Heij says:

  Ik heb nog nooit een lakje van KIKO gehad maar ik vind de kleurtjes er leuk uit zien 🙂

 7. Merel says:

  Die grijze heb ik ook! Vet saai, maar oh zo handig, want het past overal bij en dat is zo chique! Ben benieuwd naar de rest, maar KIKO kennende zit dat wel goed ;).

Comments are closed.