Mijn liefde voor | De nagellak van KIKO

Mijn liefde voor | De nagellak van KIKO
Dat ik een voorliefde heb voor het merk KIKO is jullie vast niet ontgaan. Ik vind het een heel fijn (budget) merk. Ik koop al jaren mooie spullen bij de KIKO. Toen ik vroeger met mijn ouders op vakantie ging, wilde ik ook altijd even langs de KIKO voor een nagellakje.
Deze zomervakantie ging ik met mijn vriend naar Polen, en daar was tot grote teleurstelling helemaal geen KIKO. Gelukkig kun je bij KIKO nu ook online bestellen en plaatste ik mijn eerste online bestelling. Bij die eerste online bestelling zaten onder andere deze prachtige lakjes. Volgende week laat ik jullie mijn volledige KIKO bestelling zien.

Ik laat jullie snel de swatches zien van deze mooie lakjes.
Wat vind jij van de lakjes van KIKO?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

24 comments

  1. Esther says:

    Ik heb ook een aantal lakjes van Kiko! Ze hebben er met heel veel shine erin, die vind ik persoonlijk iets minder…maar de gewone lakjes dekken echt prachtig (:

  2. Cynthiiaa says:

    Oh noeshjes, wat een schitterende lakjes! Meh, jammer dat ze in Polen geen nagellakken hadden, maar gelukkig kon je ze nog online bestellen. Ben benieuwd naar de swatches dame!

  3. Merel says:

    Die grijze heb ik ook! Vet saai, maar oh zo handig, want het past overal bij en dat is zo chique! Ben benieuwd naar de rest, maar KIKO kennende zit dat wel goed ;).

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.