Fashion | My lovely statement necklace

Fashion | My lovely statement necklace
Statement kettingen en ik hebben een haat-liefde verhouding. Soms draag ik heel veel statement kettingen en vind ik ze heel tof bij een outfit staan, anderzijds vergeet ik ze vaak of vind ik ze niet meer mooi. Toch heb ik een aantal favorieten die ik regelmatig draag.
Vorige week kwam er een pakketje uit Berlijn. In dat pakketje zat deze prachtige statement ketting waar ik oprecht verliefd op ben geworden. De ketting bestelde ik bij Happinnes Boutique. Deze webshop staat boordevol prachtige statement kettingen die wat duurder zijn dan de meeste statement kettingen. Wel bieden ze gratis verzending. Ik heb een aantal keer een goedkopere statement ketting gekocht, maar die zijn na een paar keer dragen stuk gegaan. Deze ketting is wat duurder en dat zie je en voel je ook. Hij ziet er kwalitatief beter uit. 

Happiness Boutique (hier)


In de statement ketting zitten roze steentjes in verwerkt en doorzichtige steentjes. Daardoor kun je hem in mijn ogen met veel verschillende outfits combineren. Er staat een outfit online waarbij ik deze ketting combineer met een jeans jasje en een leren short. Ik ben heel blij met deze ketting en jullie zullen hem nog vaak terug zien op mijn blog. 

Wat vind je van mijn nieuwe statement ketting?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

  1. FAYE lc says:

    echt een hele mooie ketting!
    door de verschillende kleuren is het super leuk als helemaal zwart aan hebt.

    XOXO Faye (van ByFaye.nl)

Comments are closed.