Outfit of the day | On the bridge

Outfit of the day | On the bridge
Outfit foto’s maken terwijl de zon schijnt is niet zo’n goed idee, daar ben ik achter gekomen toen ik deze foto’s op de computer zette. Ik heb even getwijfeld of ik deze outfit online wilde zetten, maar heb het toch gedaan. Ik vind de broek erg mooi!
Vorige week heb ik twee keer afgesproken met Fleur om outfit foto’s te maken. Hoewel de zon scheen, zijn we vol goede moed op pad gegaan om outfit foto’s te maken. De laatste tijd vinden het we lastig om een geschikte locatie te vinden. Bij de meeste ‘locaties’ zijn we al geweest of ze lijken veel op elkaar. Gelukkig hebben we zondag een aantal toffe plekken gevonden voor de volgende keren. 

Ketting: Forever21
Top: Vero Moda
Broek: Object
Schoenen: Unisa
Het is een simpele outfit en soms kan dat best leuk zijn. Wel ben ik heel blij met mijn broek. Je ziet het niet zo goed op de foto, maar de broek zit vol met allemaal shimmer/glitters. Een beetje glitter op zijn tijd kan geen kwaad. πŸ™‚
Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

 1. Mylou - The blog next door says:

  Die broek vind ik inderdaad erg tof! Te bedenken dat de zon achter je schijnt, vind ik dat de foto's nog goed gelukt zijn hoor πŸ™‚

 2. Lifebyrosie says:

  Hele leuke outfit! πŸ™‚ Misschien een tip voor de foto's is dat je dezelfde locaties op meerdere manieren gebruikt! Dan is het helemaal niet nodig om iedere x iets nieuws te zoeken. Als je bijvoorbeeld een mooi watertje hebt dat je dan foto's ervoor maakt, een andere outfit vanuit een andere hoek van het paadje ernaast bijvoorbeeld of zittend aan de waterkant etc. Zo probeer ik af en toe wat af te wisselen :)!!

  Liefs! X

  • admindiolifestyle says:

   Bedankt voor je lieve en uitgebreide comment. Daar heb je zeker gelijk in! Misschien dat ik het maar eens ga proberen, want waarom zou je iedere keer ergens anders staan. Haha!

Comments are closed.