Fashion | Outfit Recap

Fashion | Outfit Recap

Mijn laatste outfit recap is alweer een hele tijd geleden. Hoog tijd om hier verandering in te brengen. Nieuwsgierig wat voor een verschillende outfits ik de afgelopen tijd droeg..? Kijk dan snel mee!

De afgelopen anderhalve maand stonden er meer outfits online dan ik dacht. Twee outfits zijn toch wel echt mijn favoriet. Dat is de outfit met de tuinbroek en de laatste outfit met het rokje die ik maakte in het park. Als het dadelijk weer wat kouder wordt, wil ik weer graag mijn tuinbroek dragen, want ik vind hem echt heel tof!

Outfit 1

Outfit 2
Outfit 3
Outfit 4
Outfit 5
Outfit 6
Outfit 7
Welke outfit vind jij het mooist?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

13 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.