Fashion | Outfit Recap

Fashion | Outfit Recap

Mijn laatste outfit recap is alweer een hele tijd geleden. Hoog tijd om hier verandering in te brengen. Nieuwsgierig wat voor een verschillende outfits ik de afgelopen tijd droeg..? Kijk dan snel mee!

De afgelopen anderhalve maand stonden er meer outfits online dan ik dacht. Twee outfits zijn toch wel echt mijn favoriet. Dat is de outfit met de tuinbroek en de laatste outfit met het rokje die ik maakte in het park. Als het dadelijk weer wat kouder wordt, wil ik weer graag mijn tuinbroek dragen, want ik vind hem echt heel tof!

Outfit 1

Outfit 2
Outfit 3
Outfit 4
Outfit 5
Outfit 6
Outfit 7
Welke outfit vind jij het mooist?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

13 comments

  1. Raspberry Ripped Jeans says:

    Oehh, wat een leukerds allemaal! Het is echt te zien dat je je eigen stijl hebt, super tof! Liefs

  2. Malu Swartjes says:

    Dat tuinbroekje is echt te leuk♥
    xx
    The Stylish Confessions | Fashion & Beauty blog

Comments are closed.