PLOG | Onverwachts naar Amsterdam, pakketjes wegbrengen & bloggen

PLOG | Onverwachts naar Amsterdam, pakketjes wegbrengen & bloggen

Gisteren was onverwachts heel leuk! Ik had onverwachts vrij, ik ging onverwachts naar Amsterdam en als klap op de vuurpijl kwam ik totaal onverwacht (omdat ik de hoop al opgegeven had) de mooiste sandalen tegen die heel mooi aan mijn grote voeten zitten. 😉 

Gisteren moest ik werken, maar na een paar uurtjes kon ik gaan. Stiekem vond ik het niet erg. Ik besloot namelijk om naar Amsterdam te gaan. Gewoon omdat het kan en omdat ik nog één keer wilde genieten van mijn studenten OV kaart. Die is namelijk alleen nog maar geldig tot en met vandaag. Hierna begint de zomerstop. Na de zomerstop is hij nog twee weken geldig, maar dan ben ik op vakantie. Geloof mij, ik ga mijn studenten OV kaart zó missen! Snik! Straks kost een treinreis een rib uit mijn lijf.. 

Klaarmaken | Outfit
Ik kocht nog even een tijdschrift voor onderweg.
Forever 21 | Paleis
Het bezoek aan Amsterdam was – zoals je al kon lezen – nogal onverwacht en daardoor extra leuk. Ik besloot daarom ook om te gaan ploggen. Om 10.30 kwam ik aan in het mooie en altijd bruisende Amsterdam. In de trein had ik een aantal dingen bedacht waar ik naar toe wilde gaan. Aangekomen in Amsterdam wilde ik eerst een kijkje nemen bij de Bijenkorf en nog een paar winkels op de Kalverstraat. In de Bijenkorf werd ik verliefd op een paar sandalen. Ja écht, sandalen. Sandalen die perfect zitten en waar mijn voeten niet al te groot in lijken. Een paar weken geleden dacht ik nog dat ik de hoop om goede sandalen voor mijn grote voeten te vinden, op te geven. Vind ik ze vandaag. Wat een onverwacht dagje Amsterdam al niet kan doen.. 😉 
Naast de sandalen kocht ik geen kleding. Ik paste wel een aantal dingetjes, maar nam niks mee. Wel kocht ik twee Mac lipsticks. Ik had nog twee cadeaubonnen liggen, dus dat is altijd leuk! Na wat winkels te hebben bezocht was het tijd voor de beroemde red velvet cake van de Graefjes. Wat was die lekker en groot. Zo groot dat ik het niet eens op kreeg. Ik genoot met volle teugen. 

MAC <3
Met een heerlijke red velvet cake in mijn buik, vervolgde ik mijn reis verder met de tram naar het Waterloopplein. Op het Waterloopplein staat elke dag een soort van rommelmarkt/vintage markt en het leek mij wel leuk om even te kijken. Ook lag de vintage winkel Episode daar. Ik heb een kijkje genomen, maar niks gekocht. Ik ben altijd jaloers op mensen die parels vinden in vintage winkels en jaloers op de mensen die ‘door de rommel’ heen kunnen kijken. Ik kan dat niet zo goed en vind het niet zo fris. Toch wilde ik het weer eens proberen, zonder resultaat. 
Hierna besloot ik naar de Albert Cuyp te gaan. Gewoon om te nieuwsgierigen en te genieten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft. Ik bracht een bezoekje aan de winkel Noor. Deze ligt op de hoek van de Albert Cuyp markt en hier verkopen ze hele toffe kleding, maar ook hier ging ik met lege handen naar huis. Ik besloot te gaan lopen door het mooie Amsterdam en van de mooiste plekjes foto’s te maken en dat is gelukt. Ik heb heel wat foto’s gemaakt gisteren. Ook bracht ik nog een bezoekje aan de mode fabriek, maar dat vond ik tegenvallen. 


Het was ondertussen al bijna drie uur en ik begon moe te worden. Tijd voor iets waar ik al de hele dag zin in had; een MacKroket. Hmmm! Soms kan dat heerlijk zijn als je daar zin in hebt. Ik nam hem mee en at hem op de weg naar naar het station op. 
Ik moest een kwartiertje wachten op mijn trein en besloot even snel de Kiko binnen te wippen, aangezien ik er toch was. Ik zag mooie producten, maar kocht niks. Ik heb al te veel zooi thuis liggen die ik eerst moet opmaken. 😉

Thuis aangekomen deed ik meteen mijn nieuwe schoenen aan, zodat ik ze kon inlopen. Ik had nog een aantal pakketjes liggen die ik weg moest brengen, dus dat deed ik te voet. Ook liep ik even de Kruidvat in voor volumepoeder, droogshampoo en shine crème. Deze zijn in de aanbieding en in Amsterdam waren ze uitverkocht. 

Eenmaal thuis was ik moe en dook ik op de bank. Even ontspannen en rustig aandoen, want ik had uiteindelijk veel gelopen in Amsterdam. Vervolgens ging ik aan de slag met product fotografie. Ik kocht twee Mac lipsticks, dus die heb ik meteen geswatched en foto’s van gemaakt. Ook maakte ik foto’s van mijn nieuwe sandalen en een paar anderen dingen die jullie binnenkort op mijn blog kunnen verwachten.

Zó zó zó blij mee! Eindelijk schoenen voor mijn grote voeten! Happy!

Ondertussen was het alweer acht uur en had ik nog niet gegeten, maar ik had nog steeds niet echt honger. Daarom koos ik voor een soepje en ben ik ondertussen bezig met het in elkaar zetten van deze plog, planning maken en foto’s bewerken. 

Ik duik nu nog even op de bank voor een aflevering van Grenzeloos verliefd. Ik vind dit zó’n leuk programma! Ik kan hier helemaal bij wegsmelten. 
Hou jij ook van onverwachte dingen?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

13 comments

 1. Alexandra // ILUMUOTI says:

  Ziet eruit als een fijn dagje! Ik mis mijn studenten OV enorm, haha 😉 Leuke aankopen!

  xx Alex

 2. Ysanne says:

  Ah die foto van al die mac lippenstiften *kwijl*. Leuk dagje was het zeg, heb ook zin om weer naar Amsterdam te gaan.

 3. Manon Boerakker says:

  Wat een lekker dagje heb je gehad. Een dagje naar Amsterdam is altijd leuk!

 4. Joyce Jeroense says:

  Leuk om te zien! Wat tof dat je zo onverwachts een dagje weg bent geweest. Ik ben een paar maanden geleden voor het eerst op het Waterlooplein geweest en vond het erg leuk om een keer te kijken. Wat een super mooie sandalen heb je gescoord trouwens! 🙂

 5. timetolivex says:

  Leuke plog! En die sandalen zijn echt prachtig 🙂 Altijd fijn wanneer je uiteindelijk datgene vindt waar je zo naar op zoek bent. Ik kijk uit naar de reviews van de MAC lipsticks 🙂 Liefs! x

 6. Claudia says:

  Wat een toffe plog 🙂 Leuk om zulke onverwachte dagjes mee te maken 🙂 Ik vind je sandaaltjes erg leuk!

Comments are closed.