Outfit of the day | Mijn gekleurde maxi dress

Outfit of the day | Mijn gekleurde maxi dress
De afgelopen week stond het reisverslag van mijn vakantie in Italië online én een outfit waarvan de outfit foto’s in Italië zijn gemaakt. Nu heb ik een nieuwe outfit foto’s die ook in Italië zijn gemaakt. Omdat ik zo’n fan was van al die mooie, gekleurde huizen, heb ik daar goed gebruik van gemaakt en verschillende keren foto’s gemaakt.
Vorig jaar tijdens de sale kocht ik deze mooie maxi dress, maar omdat het weer toen in Nederland snel slecht was, heb ik hem vorig jaar maar één keer kunnen dragen. Hij heeft de hele winter in mijn kast gehangen. Hoogtijd om het met lekker weer weer uit de kast te halen. Daarom moest deze jurk ook mee op vakantie. Ik vind het printje namelijk ook erg gaaf. Ik ga hem ook zeker meenemen naar Spanje. 

Jurk: H&M
Schoenen: Unisa
Horloge: DKNY 
Wat vind je van mijn maxi dress?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

5 comments

  1. DinjaDONUT says:

    Wat een leuke outfit! Past goed bij de gekleurde huizen 🙂 Vind dat ook altijd zo mooi, laatst was ik in Zwitserland en daar hebben ze ook vaak wat huizen ertussen staan die een leuk kleurtje hebben!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.