Fashion | Voor welke look ga jij?

Fashion | Voor welke look ga jij?
Wat is het toch heerlijk om nieuwe kleren te kopen. Ik kan daar heel blij van worden. Vorige week heb ik een aantal gave items gekocht in de webshop van Sans-Online. Hun assortiment voor dameskleding is groot, ik slaag er altijd. Zo shopte ik een hele gave nep leren skaterrok van het merk EDC by Esprit. Zo’n soort rokje stond al langer op mijn wishlist, maar ik kon maar geen leuke vinden. Toen ik het rokje in de webshop van Sans-Online zag, was ik meteen verliefd. Wauw! Wat een gaaf rokje. Lekker vrouwelijk qua model, maar stoer door het materiaal waar het van gemaakt is. De eerste outfit foto’s met dit gave rokje zijn al gemaakt en te bewonderen op mijn blog. Het rokje kostte €49,95.

Naast het rokje, kocht ik ook nog een hele leuke vrolijke trui vol met bloemetjes. De trui is gemaakt van een dun en soepel stofje waardoor hij heel fijn zit. Je voelt bijna niet dat je iets aan hebt. Wanneer het wat kouder is, kun je deze trui heel leuk combineren met een mooie blazer. Gelukkig is het nog niet zo koud dat ik mijn winterjassen alweer uit de kast moet trekken, dus ik hoop dat ik deze dunne trui ook zo nog veel kan dragen. 

Ik ben heel blij met mijn aankopen. Zeker met mijn rokje en ik hoop er dan ook veel plezier aan te beleven. 
Wat vind je van mijn aankopen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

22 comments

  1. Esmée says:

    Wauw, wat een leuke items heb je gekocht, ik vind vooral het rokje super! De gehele eerste outfit, inclusief de foto, is mooi. x

Comments are closed.