Happy Moments | Examencommissie, Oktoberfeesten & Amsterdam

Happy Moments | Examencommissie, Oktoberfeesten & Amsterdam

Deze week was een week met mooie en minder mooie momenten. Hoewel ik officieel herfstvakantie had, voelde dit totaal niet zo. De week is voorbij gevlogen. Voor ik het wist was het alweer vrijdag.

Examencommissie, Oktoberfeesten & Amsterdam
Zoals jullie misschien wel weten zit ik in mijn laatste jaar van mijn studie. Op dit moment volg ik een minor tot eind januari. Wanneer deze minor afgelopen is, begin ik met afstuderen. Iets waar ik nog helemaal niet aan wil denken. Afstuderen in zijn algemeen klinkt heel eng. Daarnaast heb ik niet het gevoel dat ik ‘klaar’ ben om af te studeren. Ik zie mijzelf niet als een professional over een aantal maanden én de druk die bij het afstuderen komt kijken maakt mij alleen maar bang. 
Maar goed, om te kunnen afstuderen moet je eerst een aantal vakken gehaald hebben. Ik heb alles van de eerste drie jaren gehaald. Echter was er één punt niet ingevoerd in het systeem. Dit cijfer moest ingevoerd zijn anders mocht ik niet beginnen met afstuderen. Dikke stress, dat snap je natuurlijk. Donderdagochtend kreeg ik het verlossende mailtje. Ik ben door de docent in het gelijk gesteld, mijn cijfer klopte en het wordt over een aantal weken ingevoerd. Happy me, weer een zorg minder.

Woensdagmiddag ging ik eindelijk weer eens naar een event. De laatste paar maanden heb ik heel wat events moeten afzeggen vanwege school/stage. Heel jammer. 
Het event vond plaats in een atelier in Utrecht. Het was een samenwerking tussen Wehkamp x I-Did. Elke grote winkel heeft af en toe kleding over, zo ook de Wehkamp. Van die kleding overschotten worden er bij I-Did weer nieuwe producten (tassen) van gemaakt. Ik vind dit een heel goed initiatief. 
Donderdagavond ben ik gaan uiteten bij La Cubanita! Wat een liefde voor dit restaurant. Je kunt er heerlijk eten. Vrijdagmorgen had ik een afspraak bij de schoonheidsspecialiste gepland. Altijd lekker om af en toe even te ontspannen. Na mijn uitgebreide behandeling fietste ik helemaal zen naar huis. Omdat het internet op mijn studentenkamer eruit lag, pakte ik mijn spullen om naar Limburg te gaan. Want zonder internet kan ik toch niks. 

Klinkt ernstig, maar zo is het wel. Zonder internet kan ik niet studeren en al helemaal niet bloggen. Ik dacht laat ik maar iets eerder naar mijn ouders gaan. Vinden ze vast ook fijn.  

Zaterdagavond ging ik voor de tweede avond op rij naar de Oktoberfeesten in Sittard. Hier ga ik al sinds de middelbare school elk jaar naar toe. De afgelopen jaren is het zo groot geworden dat het in de top 10 staat van de grootste Oktoberfeesten ter wereld. Wauw! 
Hoe was jullie week?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

 1. Lisette Pool - 24/7 STYLISH says:

  Wat leuk dat je al jaren naar die octoberfesten gaat, lijkt me ook leuk om een keertje heen te gaan!

 2. Esther says:

  Spannend dat je binnenkort mag gaan afstuderen! En wat leuk dat je naar de oktoberfeesten gaat, hoor inderdaad veel over Sittard !

 3. Rebecca says:

  Hihi je hebt op één stukje Denk Bosch staan ^^ Moest er wel van lachen haha.
  Oktoberfeesten lijkt me heel erg leuk & tof dat je weer eens naar een event ging.
  Lijkt me erg leuk om eens mee te maken.

 4. Wat een leuk vooruitzicht he, afstuderen! Langs de ene kant vond ik het leuk en langs de anders kant vond ik het jammer dat ik dat hoofdstuk van mijn leven moest afsluiten 🙂
  De oktoberfeesten ken ik niet, maar het klinkt heel leuk!

  X Sara

 5. Rachella - theonlyfashionprincess says:

  Fijn dat je snel gaat afstuderen! En wat leuk dat je naar de Oktoberfeesten bent gegaan!

 6. beautylisz.com says:

  Wat fijn dat je toch nog mag afstuderen! En wat een gedoe met het internet en de trein. Gelukkig heb je alles goed kunnen oplossen!

 7. Claudia says:

  Wat een pech met de trein. Ik had het vrijdag ook, een trein die in brand stond op mijn traject. Je bent juist hartstikke aan het groeien. Heb je niet net een media bureau opgericht? Je doet het super goed!

Comments are closed.