Fashion | Zó scoor je je kledingstuk voor de beste prijs

Fashion | Zó scoor je je kledingstuk voor de beste prijs

Het is vast iedereen al een keer overkomen. Heb je eindelijk die geweldige jas gescoord, blijkt dat hij in een andere webshop veel scherper geprijsd is. Zelf heb ik dit ook ondervonden. Ik ontdekte dat het jurkje dat ik gekocht heb voor het kerstfeest van het werk van mijn vriend, bij een andere webshop een veel fijner prijsje had. Een pijnlijk leermoment. Na wat frustratie op Twitter, tipte iemand mij de website Kledingkopen.nl. Een prijsvergelijker die laat zien waar een kledingstuk voor de beste prijs wordt aangeboden. Je begrijpt het al, die website en ik zijn dikke vrienden. 

Wat is het?

Het is een platform waar het assortiment van 170 verschillende webshops samenkomt en je een zeer gevarieerd assortiment vindt van kleding, schoenen en accessoires. Van elk artikel wordt de prijs van de verschillende webshops weergegeven. Hierdoor zie je in één oogopslag waar jouw blazer het goedkoopste aangeboden wordt. Door vervolgens op ‘bekijk bij’ te klikken, word je naar de desbetreffende webwinkel geleid waar je in een paar stappen jouw blazer kunt scoren. img_3938

Ideale zoektool

Voor veel mensen is het een bekend probleem. Welke items moet je in hemelsnaam allemaal bekijken? Het aanbod is vaak zó uitgebreid waardoor het niet meer overzichtelijk is en de meeste mensen geen zin of tijd hebben om 53 pagina’s met truien door te lopen. Een effectieve tool om een zoekopdracht uit te voeren is heel belangrijk, want dat maakt het zoeken net wat eenvoudiger. Kledingkopen.nl heeft de perfecte oplossing gevonden. Door middel van handige filters kun je onder andere direct zoeken op maat, merk, kleur, webshop, prijs of levertijd. Binnen enkele seconde heb je een overzichtelijk zoekresultaat, welke voldoet aan al jouw wensen.

Zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt, ben ik erg blij met de ontdekking van dit platform. Het is niet alleen duidelijk bij welke shop je de laagste prijs betaalt voor een kledingstuk, maar het is ook nog eens ideaal om snel en eenvoudig het juiste kledingstuk te vinden. Ik ben fan! Ondanks dat ik mijzelf een no-buy heb opgelegd (voor een goed doel), kan ik niet wachten om voor de zomer op deze site een aantal leuke items te scoren.

Wat zijn volgens jou belangrijke criteria om online te shoppen?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

*Dit artikel is door middel door een samenwerking tot stand gekomen

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

  1. Oké dit is echt zo handig! Hier had ik nog nooit van gehoord, maar dit wordt sowieso wat ik in het vervolg ga doen. Ik ben altijd een beetje huiverig met ‘kleinere’ bestelsites, als ik er nog nooit van heb gehoord wil ik er liever niet bestellen. Maar kledingkopen.nl kan mij vast naar veilige websites loodsen! Malou x

  2. Joyce rdt says:

    Oh hoe ideaal is dit zeg!
    Zelf shop ik heel weinig online, een dagje shoppen in de stad met vriendinnen vind ik te leuk haha. Liefs.x

  3. Anke says:

    Bedankt voor je tip! Ik shop eigenlijk altijd online, dus dan kan dit nog wel eens handig zijn. X

Comments are closed.