Doelen 2017 | Say yes to new adventures

Doelen 2017 | Say yes to new adventures

Zo. Fijn zeg dat de feestdagen achter ons liggen en het normale leven weer begint. De kortste dag hebben we ook al gehad, dat betekent dat het vanaf dit moment alleen maar beter wordt. De dagen worden weer langer, de lente komt steeds dichterbij en het is een nieuw jaar. Een schone lei om ervoor te zorgen dat je goede voornemens uitkomen en dat 2017 beter mag worden dan 2016!

Say yes to new adventures

Afgelopen week stond mijn grootste voornemen voor 2017 al online: ontspullen, een no-buy én als dat lukt: elke maand op citytrip. Een prachtig doel voor iemand die reislustig ingesteld is. Daarnaast zijn er nog een aantal andere dingen die ik in 2017 anders wil aanpakken. Nieuwsgierig wat dat is? Ik vertel het je graag:pexels-photo-29724

 • Meer tijd vrij maken om leuke dingen te doen. Ik heb een fulltime baan als PR & marketing consultant en daarnaast heb ik mijn blog, werk ik af en toe als freelancer en organiseerde ik de Lifestyle Factory Market in mijn eentje. Een kleine workaholic kun je mij wel noemen, maar ik vind het heel leuk om te werken. Toch wil ik in 2017 vaker tijd vrij maken om af te spreken met vriendinnen en quality time hebben met mijn vriend.
 • Vaker ‘ja’ zeggen. Ik ben nogal snel geneigd om ‘nee’ te zeggen als iemand vraagt of ik zin heb om bijvoorbeeld de een hele zaterdag op pad te gaan. Ik vind het dan heel lastig om een dag niet te werken. Het weekend staat voor een groot deel in het teken van werk, als ik opeens een hele dag weg ben, vind ik dat erg zonde dat ik niet aan het werk ben. Door vaker ‘ja’ te zeggen hoop ik dat ik meer toffe dingen te doen en het werk een beetje los te laten.
 • Een droom waarmaken. Vorig jaar was mijn droom om een conceptstore markt op te zetten en te organiseren. De Lifestyle Factory Market was een groot succes en ik vond het fantastisch om te doen. Wat mijn droom voor 2017 is, weet ik nog niet maar daar kom ik vast snel achter. In 2015 was mijn grootste droom om een paar maanden rond te reizen door Spanje in mijn eentje en ook dat is gelukt. Een hele toffe herinnering en een ervaring die ik iedereen kan aanraden: een keer alleen op vakantie.
 • Uitgebreid koken. Sinds het moment dat ik wist dat ik ging samenwonen en eindelijk de beschikking had over een schone keuken die van mij was, fantaseerde ik over de meest uitgebreide en lekkerste gerechten. Jammer genoeg heb ik dit voornemen nog maar weinig in de praktijk toegepast. Tijd om dit in 2017 anders te doen.
 • Alleen op vakantie. In 2015 ben ik met het virus besmet geraakt om alleen op vakantie te gaan en ik vind het heerlijk. In januari ga ik in mijn eentje een weekendje naar Manchester. Daarnaast wil ik in maart in mijn eentje een paar dagen naar de zon. Lanzarote, Fuerteventura en Gran Canaria staan op mijn lijstje. Ik ben benieuwd wat het gaat worden.
 • Bakken. Ik vind het heerlijk om te bakken, maar ook hier heb ik maar weinig tijd voor. Dit wil ik in 2017 anders gaan aanpakken.

Wat ga jij doen om 2017 een beter jaar te laten worden dan 2016?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

 1. Marloes ❤ Budgetproof.nl says:

  Yay, inderdaad: yes to new adventures!

  Ik vind alleen op vakantie gaan ook heerlijk trouwens. Zo fijn om met niemand rekening te hoeven houden ;).

 2. Alleen reizen is zo fijn. Je ontmoet ook veel nieuwe mensen altijd. Ben wel benieuwd wat je nieuwe droom gaat worden voor 2017. En vaker ja zeggen gaat je op mooi onverwachte plekken brengen.

 3. Darina says:

  Prachtige doelen! Ik kan trouwens Lanzarote van harte aanraden 🙂 Super mooi eiland!

 4. Marjolein says:

  Mooie doelen! Al vind ik iedere maand een citytrip best een opgave naast alle werkzaamheden ;)! Alleen reizen kan ik zeker aanraden, wat heerlijk dat je al meerdere trips in het vooruitzicht hebt.

 5. Manon says:

  Ik durf dat echt niet om alleen te gaan op vakantie. Maar mijn moeder vind het ook heerlijk. Ik zeg juist teveel ja en moet wat meer nee zeggen

 6. Sanne says:

  Mooie doelen voor het nieuwe jaar, happy 2017! Alleen op vakantie gaan zou ik ook heel graag nog eens willen doen, maar ik durf niet zo goed haha!

 7. Wat een leuke plannen heb je! Elke maand op citytrip, heerlijk. Ik ben enorm benieuwd naar Manchester nu je dit zo zegt, daar wil ik ook wel eens heen! En waarschijnlijk ga ik in mei (in mijn eentje, check!) Naar Engeland, due misschien dan? Malou x

 8. Sabine says:

  Wat n toffe doelen!! Ik ben ook van plan om dit jaar in m’n eentje bijvoorbeeld naar een buitenlandse stad te gaan, lijkt me echt leuk om n keer te doen! En op veel dingen “ja” zeggen is ook een aanrader, dat doe ik sowieso al wel, en daardoor krijg je vaak juist bijzondere ervaringen! Zo vroeg n vriendin van mij me een keer mee naar een festival met muziek die ik totaal niet kende, maar ik zei gewoon ja omdat je alles toch wel zelf leuk kan maken. Bleek die muziek gewoon vet leuk. Maar zelf was ik er noooooit op gekomen! Maar te vaak ja zeggen is ook niet leuk, ik heb ook weleens dat ik ja zeg omdat ik ‘missch anders iets heel leuks mis’, maar dan eigenlijk met tegenzin ga.

 9. Joyce rdt says:

  Wat een mooi voornemen om elke maand een citytrip te doen, heel cool! Liefs.x

Comments are closed.