FashionWeek | Dorhout Mees & Evan Menswear

FashionWeek | Dorhout Mees & Evan Menswear

Ondertussen alweer ruim een week geleden was ik aanwezig tijdens de FashionWeek show van Dorhout Mees en Evan Menswear. Beide shows waren erg mooi, maar ik had toch een voorkeur voor de show van Dorhout. Ik vond haar show erg mooi en de kleding zag er prachtig uit. Ook zag de zaal er heel mooi uit waar de show plaatsvond. Deze zaal was prachtig versierd met allerlei lampjes. 


FashionWeek | Dorhout Mees & Evan Menswear
Om jullie een goede sfeerimpressie te geven heb ik gevlogd op de dag dat ik naar FashionWeek ging. Het leek mij wel leuk om de modeshow te filmen, aangezien je dan toch een beter beeld krijgt. Die dag hebben we ook outfit foto’s gemaakt, deze zijn hier te bewonderen. 

Ben jij wel eens naar FashionWeek geweest?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

  1. Cherissa Blans says:

    Dat ziet er gaaf uit! Helaas ben ik nog nooit naar de Fashionweek geweest. Fijn weekend voor nu! <3

  2. Rowan - Rebellious yet Romantic says:

    Enorm leuk je video, was gezellig Grappig om het om film nog even terug te zien in plaats van foto's. De Dorhout Mees show vond ik ook zo mooi! Liefs, Rowan

Comments are closed.