Outfit of the day | Turtle Necks

Outfit of the day | Turtle Necks
Misschien dat je dacht bij de titel van deze outfit, hé wat..? Turtle Necks..? Ja, precies dat bedoel ik. Turtle Necks is eigenlijk de nieuwe naam voor een coltrui. Coltrui klinkt een beetje oubollig en doet me denken aan vroeger, maar de coltrui is terug van weggeweest. 
Turtle Necks
Toevallig had ik nog een coltrui in mijn kast liggen. Ik had hem alweer een hele tijd niet gedragen, maar het leek mij leuk om een coltrui te combineren met mijn mooie furry gilletje.   Het ziet er in mijn ogen elegant en vrouwelijk uit als je een coltrui draag in combinatie met een vest of gilletje. Daarnaast voelde ik mij de afgelopen week niet fit en dan is een coltrui wel lekker warm. Om deze outfit compleet te maken trok ik mijn lange zwarte laarzen aan, zodat het een geheel vormt.

Coltrui: Esprit – Gilet: Geisha – Riem: Costes – Jeans: Dept – Schoenen: SPM
Was vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

21 comments

 1. Svenja says:

  Wat een prachtige locatie <3 Je outfit ziet er ook zoals altijd weer super mooi uit. Ik blijf fan van die fake fur giletjes! <3

 2. joorloveswriting says:

  wauw super leuke outfit <3 en leuke locatie om je outfit te laten showen! 🙂

 3. Fashion meets Beauty says:

  Grappig dat zulke items ineens weer terug kunnen komen net als de adidas sneakers. Een paar geleden droeg ik super veel turtle necks in de winter van H&M maar ik draag ze nu zelden meer. Een coltrui gecombineerd met een faux fur vest lijkt mij echt heerlijk warm..

 4. Fashion meets Beauty says:

  Grappig dat zulke items ineens weer terug kunnen komen net als de adidas sneakers. Een paar geleden droeg ik super veel turtle necks in de winter van H&M maar ik draag ze nu zelden meer. Een coltrui gecombineerd met een faux fur vest lijkt mij echt heerlijk warm..

 5. Stephniie says:

  Love this outfit! Ik vind zo'n vesten zo mooi, ik durf alleen nooit. Staat je goed!

 6. Yas Singh says:

  packers and movers Chennai to hydrabad charges
  packers and movers Noida to lucknow charges
  packers and movers Ghaziabad to Raipur charges
  packers and movers indore to delhi charges
  packers and movers Gurgaon to Kanpur charges
  packers and movers Kolkata to patna charges
  packers and movers Mumbai to Nagpur charges
  packers and movers Pune to Bangalore charges
  packers and movers Hyderabad to Chennai charges
  packers and movers Bangalore to Hyderabad charges
  packers and movers Faridabad to navi Mumbai charges
  packers and movers Delhi to pune charges
  packers and movers lucknow to Kanpur charges

 7. Yas Singh says:

  movers and packers Kolkata to Bangalore charges
  movers and packers delhi to patna charges
  movers and packers Mumbai to pune charges
  movers and packers pune to Nagpur charges
  movers and packers Faridabad to agar charges
  movers and packers indore to Bhopal charges
  movers and packers chandigarh to Mohali charges
  movers and packers Chennai to trichy charges
  movers and packers Bangalore to mangalore charges
  packers and movers lucknow to Varanasi charges
  movers and packers Noida to Allahabad charges
  movers and packers Ghaziabad to Bhubaneswar charges
  movers and packers Gurgaon to chandigarh charges
  movers and packers movers thane to Gurgaon charges
  movers and packers navi Mumbai to Allahabad charges
  movers and packers Hyderabad to navi Mumbai charges
  movers and packers Bhubaneswar to Raipur charges
  movers and packers Raipur to patna charges
  movers and packers patna to lucknow charges

 8. Yas Singh says:

  movers and packers Ahmedabad to surat charges
  movers and packers surat to Ahmedabad charges
  movers and packers rajkot to vadodara charges
  movers and packers Vadodara to Rajkot charges
  movers and packers Lucknow to delhi charges
  movers and packers chandigarh to Amritsar charges
  movers and packers Amritsar to chandigarh charges
  movers and packers Ludhiana to panchkula charges
  movers and packers panchkula to Ludhiana charges
  movers and packers mohali to Jalandhar charges
  movers and packers Jalandhar to Mohali charges
  movers and packers varanasi to agra charges
  movers and packers allahabad to lucknow charges
  movers and packers Kanpur to Bhopal charges
  movers and packers agra to Kanpur charges
  packers and movers in Bangalore to Kanpur charges
  packers and movers chandigarh charges
  packers and movers lucknow charges
  packers and movers Vadodara charges
  packers and movers Ahmedabad charges
  packers and movers surat charges
  packers and movers Rajkot charges

 9. Yas Singh says:
 10. Yas Singh says:

Comments are closed.