Outfit of the day | Sample Sale Top

Outfit of the day | Sample Sale Top
Het is weer tijd voor een nieuwe outfit of the day. Vorige week zijn Fleur en ik weer op pad gegaan met onze camera’s en hebben we weer outfit foto’s gemaakt. Hoewel het weer erg fris was, hebben we toch weer leuke foto’s kunnen maken. 
Sample Sale Top
Voor deze outfit trok ik eindelijk weer eens mijn mooie top uit de kast. Deze top heb ik vorig jaar gekocht tijdens een sample sale in Amsterdam. Ik ben er nog steeds heel blij mee, alleen af en toe weet ik niet zo goed hoe ik hem het beste kan combineren. Mochten jullie ideeën hebben dan hoor ik het graag..? Ik heb deze keer mijn lange, zwarte blazer overheen getrokken en dit ziet er ook leuk uit. Toch ben ik er niet helemaal tevreden over en ben ik nog op zoek naar een andere combinatie. Ideeën zijn welkom!

Top: Silvian Heach
Jasje: Vero Moda
Jeans: Esprit
Schoenen: SPM

Pssst, vorige week was de halve finale van de Fashion Blog Battle. Om door te kunnen naar de volgende ronde heb ik jouw stem nodig. Vind je mijn look mooi én zie je mij graag in de finale? Stem dan op mij! 

Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

  1. Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla says:

    Nais. Ik vind het jasje van Vero erg mooi. Leuk dat je mee doet aan de Fashion Battle, ik klik wel even door 😉

  2. Kimberley Bergman says:

    Wat een mooie top! Met een jasje is het leuk maar als het warmer word denk ik ook zonder iets en dan op een rokje! x

  3. Kimberley Bergman says:

    Wat een mooie top! Met een jasje is het leuk maar als het warmer word denk ik ook zonder iets en dan op een rokje! x

Comments are closed.