Festival Festifoort | Streetstyle Report

Festival Festifoort | Streetstyle Report
Zaterdag vond de tweede editie van het festival Festifoort plaats in Amersfoort. Voor mij was het de eerste keer dat ik het festival bezocht, dus ik was heel benieuwd wat ik kon verwachten. Het festival vond plaats aan de rand van het centrum, een prima locatie. Er waren twee podia; een grote en een kleine. Op de grote podium kwamen artiesten als La Fuente, Partysquad en Billy the Kit. Op het kleine podium stonden voornamelijk lokale DJ’s, zoals Erik van Kleef en Miché.
”Zaterdag 9 mei 2015 presenteert Festifoort een line-up waar je niet omheen kan, een vette locatie nabij het centrum en een show dat Amersfoort nog nooit eerder heeft gehad. Kortom; de tweede editie van Festifoort Festival wordt nog groter, nog vetter en nog leuker. Dit mag je niet missen!”
Samen met blogvriendinnetje Fleur brachten we een bezoek aan Festifoort. Alleen waren wij daar niet om een feestje te bouwen, maar om foto’s te maken. Tijdens dit festival zijn we op zoek gegaan naar de leukste én mooiste festival outfits. Oftewel, we zijn op zoek gegaan naar de mooiste streetstyle. Nieuwsgierig wat voor een streetstyle we allemaal gespot hebben? Bekijk dan hier beneden het uitgebreide streetstyle report.

Of je nu op zoek bent naar de leukste festival outfits of ben je gewoon nieuwsgierig bent naar het festival of de foto’s? Hieronder vind je hét streetstyle report van afgelopen zaterdag.

De gespotte outfits zijn heel divers, van vrouwelijk tot stoer en van een kleurrijke Ibiza style outfit tot in mijn ogen dé festival look voor 2015!


Welke outfit vind jij het mooist?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

23 comments

  • admindiolifestyle says:

   Ik vind dat je daar wel een beetje gelijk in hebt, maar je moet het doen met de outfits die er op het festival aanwezig zijn. Ik had zelf ook meer festival proof outfits verwacht, maar die heb ik helaas niet kunnen spotten.

 1. Linda says:

  Heel erg leuk zeg! Tof om te zien hoe dames uit kunnen pakken op een festival en nog leuker dat je ze in een blogje hebt verwerkt. Ik kon gelijk fijn wat inspiratie opdoen 🙂

 2. Saskia | Former Parades says:

  Waauw, wat een leuk artikel! Erg leuk idee om dit te doen 🙂 Dat ene meisje met die hakken aan vind ik overigens wel een bikkel: lijkt me onhandig op zo'n festivalterrein!

  ♥♥♥ Saskia

 3. Alexa Op 't Land says:

  haha dat donkere meisje wat je hebt gefotografeerd is een vriendinnetje van mij, heel grappig! leuk dat je de mensen hebt gefotografeerd haha 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.