Lifestyle | Wat inspireert jou?

Lifestyle | Wat inspireert jou?

Het is je vast niet ontgaan, ik ben op dit moment heel druk met afstuderen. Dit komt niet alleen vaak terug in mijn artikelen, maar er worden ook minder artikelen gepubliceerd dan voorheen. Dit is natuurlijk voor een reden, want ik hoop over een aantal weken afgestudeerd te zijn en een mijn HBO te diploma te mogen ontvangen.

Op sommige momenten, als ik het afstuderen even niet meer zie zitten, ga ik op zoek naar iets waar ik weer de kracht krijg om door te gaan. De laatste tijd heb ik gemerkt dat een quote soms heel duidelijk mijn gevoel kan omschrijven en mij (weer) kan motiveren. Ik heb heel Pinterest afgezocht naar de mooiste quotes. Quotes die mij inspireren en om ervoor te zorgen dat ik over een paar maanden eindelijk mijn droom kan waarmaken. 

“Als je ergens écht voor wilt gaan, geloof in jezelf, ga ervoor en dan komt het helemaal goed!”

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen inspiratiebron, maar ik heb zelf gemerkt dat een quote een spiegel is van je gevoel op een bepaald moment. Voordat ik aan het afstuderen begon, dacht ik dat ik het nooit zou kunnen, maar door in mijzelf te geloven, krijg ik vertrouwen erin dat het wel goed komt. 

Na mijn afstuderen wil ik een tijdje gaan reizen, reizen door Spanje en op de mooiste plekjes werken aan mijn blog. Ik kan wachten tot het moment dat ik met een glas sangria en een grote glimlach terugkijk op deze periode, mijn diploma in ontvangst heb mogen nemen en blij ben dat deze quote mij zo geïnspireerd heeft.

De webshop DEF shop is nieuwsgierig wat jou inspireert. Daarom hebben ze een win actie opgezet. Deze win actie is een foto wedstrijd. Via deze link kun je een foto uploaden. Je kiest voor een foto die jou inspireert en geeft een korte beschrijving. That’s it. Dit kan van alles zijn en is voor iedereen anders. De mooiste inspiratiebron wint €300,- shop te goed voor de webshop. Wie wil dat nu niet..? 😉

Wat is jou inspiratiebron?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

  1. Sophie says:

    Jeeej ik doe mee! Ben benieuwd 🙂 Ik krijg ook wel zin om met een sangria te genieten van het feit dat het vakantie is haha. Nog even!

  2. Sandra says:

    Wat een leuke actie! Origineel. Ik kijk nog even of ik er aan mee ga doen. Wat een mooi voornemen om na je studie door Spanje te gaan reizen. Spanje is een fantastisch land, ik hou er van!

  3. Roxanne | Peachlife says:

    Ik ga over 2 weken naar Barcelona! Ik heb er onwijs veel zin in! 😀

Comments are closed.