Happy Moments | Zes jaar samen, Nieuw contract & Festival Festivoort

Happy Moments | Zes jaar samen, Nieuw contract & Festival Festivoort

Deze week is voorbij gevlogen. Maandag reisde ik vanuit Eindhoven naar het kantoor in Liempde. Daar had ik een overleg en werkte ik aan mijn scriptie. Aan het eind van de middag reisde ik terug naar Eindhoven. In de avond was ik samen met mijn vriend en keken we televisie. Dinsdag was het feest, want mijn vriend en ik waren 6 jaar samen. Bizar dat de tijd zo snel gaat. Ik heb het gevoel dat ik net een paar jaar samen ben met mijn vriend en niet al 6(?!) jaar. We leerden elkaar kennen toen we 17 waren en op de middelbare school zaten. Ondertussen zijn we 23 en beide bijna klaar met studeren. We hebben er samen een leuke dag van gemaakt en we zijn gaan uiteten bij de Wilderman aan de markt in Eindhoven. Erg lekker, zeker een aanrader.

Zes jaar samen, Nieuw contract & Festival Festivoort
Woensdagmorgen moest ik helaas weer terug naar Amersfoort. Alleen moest ik eerst weer naar kantoor in Utrecht. Daar werkte ik de ochtend. Stiekem vond ik het heel fijn om weer thuis te zijn. Ik was sinds zondag in Eindhoven. Hoewel de studentenkamer van mijn vriend prima is, vind ik het gewoon fijn om thuis weer alle spullen bij elkaar te hebben, mijn eigen douche en mijn eigen bed zijn toch het aller fijnste. In de avond kookte ik een heerlijke pasta pesto.

Woensdag kwam er een heel lief kaartje binnen van mijn schoonmoeder om mij succes te wensen met de laatste loodjes van het afstuderen.

Donderdag moest ik de hele dag werken op het kinderdagverblijf. Sinds 1 mei 2015 ben ik weer in dienst. Ik heb er al drie jaar gewerkt, en na drie jaar moet je een vast contract krijgen. Alleen konden ze dat niet bieden, daardoor ben ik drie maanden uit dienst geweest en nu sinds 1 mei weer in dienst. Weliswaar als oproepkracht, maar ik vind het al te fijn dat ik daar weer mag werken. 

Donderdag werkte ik op de peutergroep en stiekem vond ik het heel fijn om weer eens een dagje te werken, even iets anders dan mijn scriptie. Maar het was ook fijn om weer op mijn vertrouwde werkplek te zijn met de collega’s die ik ken.
Vrijdag werkte ik wederom de hele dag op het kinderdagverblijf. Achteraf gezien had ik daar een beetje spijt van en voelde ik mij schuldig dat ik niet aan mijn scriptie gewerkt had, maar goed. Ik heb wel twee dagen gewerkt en geld verdiend. Vrijdagavond was ik moe en deed ik niet veel bijzonders en lag ik al heel vroeg in bed.

Een uitnodiging voor een pers event met de post, hoe leuk!
Ik ging op ‘kraamvisite’ van dit schattige konijntje. Een vriendinnetje heeft in haar studentenhuis een huis konijn gekocht. 
Zo ziet mijn school uit. Als je goed kijkt, zie je dat er een net over de rode stenen zit. Dit is omdat de rode stenen los aan het laten zijn. Heel gek, want mijn school is pas nieuw. Het gebouw staat er pas vier jaar…

Zaterdag was ik alweer vroeg wakker. Ik stond op en heb de hele ochtend aan mijn scriptie gewerkt. Aan het eind van de middag ging ik samen met Fleur naar het festival Festivoort in Amersfoort waar we op zoek gingen naar de leukste outfits. Streetstyle spotten. Een hele gave ervaring. Stiekem vond ik het ook heel tof dat we op het podium hebben gestaan bij de DJ’s. Er staat een filmpje op de Facebook pagina van Diolifestyle.nl. We hebben een aantal hele toffe outfits gespot en deze komen binnenkort op mijn blog. Zaterdagavond was ik erg moe en ik voelde mij niet heel erg lekker, daarom dook ik vroeg mijn bed in. 


Zondag was een saaie dag, tenminste een dag zonder foto’s, want ik werkte de hele dag aan mijn scriptie. Ik begin de druk wel te voelen. Over twee weken moet ik alles inleveren, maar het komt vast goed. Ik ben een beetje een dramaQueen.. 😉

Ik ging met de fiets naar het werk aan de andere kant van Amersfoort. 
Dinsdag waren mijn vriend en ik 6 jaar samen en we hadden allebei een kaart voor elkaar. Alleen hadden wij heel toevallig dezelfde kaart voor elkaar gekocht! Hoé toevallig! | Ik probeer de mini Karvan Cévitam, maar ik ben niet heel enthousiast.
Selfie | Outfit
Hoe was jou week?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

13 comments

  1. Imke Db says:

    Heel leuke foto's!
    En oh, mijn vriend en ik zijn EXACT hetzelfde! Alleen ben ik 21 dus nu bijna 5 jaar samen, zijn ook samen sinds de middelbare school! Altijd fijn om te lezen, zo'n leuk nieuws, proficiat!

    XO IMKE // http://www.pastellics.com

Comments are closed.