Flashback | Hoe was 2013?

Flashback | Hoe was 2013?

Het einde van het jaar is in zicht. 2013 is bijna voorbij. Heel cliché, maar wat is het jaar voorbij gevlogen. Ik heb voor jullie hieronder mijn eigen hoogtepunten opgeschreven en mijn doelen voor 2014!

Mijn hoogtepunten van 2013:
Mijn blog natuurlijk!

Mijn grote trots! Ik heb jaren andere blogs gevolgd en uiteindelijk begon het zelf toch ook een beetje te kriebelen. Het leek mij namelijk heel gaaf om een eigen blog te beginnen. Alleen in het begin was ik nogal onzeker. Welke mensen vinden mijn blog nu leuk? Daarbij was ik onzeker over de artikelen die ik typte. Ik was bang om fouten te maken. Ook heb ik het mijn omgeving niet verteld. In het begin heb ik het geheim gehouden en vooral op buitenlandse blogs gekeken en gereageerd omdat ik bang was voor de confrontatie met mijn eigen blog? Ik weet het niet.
Ik ben mijn blog in maart van dit jaar begonnen, maar vanaf juni ben ik serieus aan de slag gegaan met een bepaald ritme erin. Ook ben ik vanaf dat moment het langzaam aan, aan mijn omgeving aan het vertellen. De mensen die naast mij staan weten het ondertussen wel, maar lang niet al mijn klasgenoten en kennissen. Omdat ik boordevol inspiratie had, heb ik eind augustus ervoor gekozen om dagelijks een artikel te publiceren. Daar heb ik tot nu toe geen minuut spijt van gehad. Ik schrijf meestal een week vooruit, zodat ik altijd een artikel klaar heb staan. Af en toe is het wat drukker, omdat ik natuurlijk ook nog full-time studeer op het HBO, maar ik moet zeggen dat het goed te combineren valt. Dat houdt in dat ik wekelijks ongeveer 10 uur bezig ben met mijn blog, maar dat doe ik met alle liefde!
Het is ook heel leuk om te zien dat het steeds beter gaat, ik krijg meer reacties, mijn bezoekersaantallen stijgen en de aantallen op de social media stijgen. Zo heb ik na een 9 maanden al 180 Bloglovin’ volgers waar ik enorm blij mee ben! Dank jullie wel.

4 jaar samen met mijn vriend
In het voorjaar van dit jaar waren mijn vriend en ik 4 jaar samen. Dat is al een hele tijd. We wilden graag die dag iets leuks doen. We hadden geluk, want de dag viel op een zondag. Hij had een verassing, in de ochtend kwam hij mij ophalen met de auto. Bestemming onbekend. In het kofferbak had hij een picknick mand gevuld met allemaal lekkere dingen. We zijn door het Limburgse landschap gereden en uiteindelijk ergens in België op een prachtige plek gaan picknicken. Dat vond ik een super leuke verassing. Het is een mooie herinnering.

Alle studiepunten binnen

In juni had ik mijn laatste tentamenweek van mijn tweede studiejaar. Ik had de vorige tentamens allemaal in een keer gehaald en dat lukte mij de laatste tentamenweek weer. Dat houdt in dat ik het tweede jaar op mijn HBO opleiding alle tentamens in één keer heb gehaald. Yaaay!

Zomervakantie in Valencia

Afgelopen zomer ben ik samen met mijn lieve vriend naar Valencia in Spanje gegaan. Zoals jullie natuurlijk al weten ben ik een grote fan van Spanje. Ik heb dan ook een passie voor de Spaanse taal. Het is een mooie taal. We hebben het daar erg leuk gehad en genoten van een  heerlijke vakantie. Ik vond het natuurlijk extra leuk om weer in Spanje te zijn. Ik hoop er snel weer naar toe te gaan. Spanje voelt voor mij als thuis. 

Mijn nieuwe bijbaan in de kinderopvang

Voor mijn HBO opleiding heb ik een MBO opleiding gevolgd. Namelijk pedagogisch medewerker kinderopvang. Doordat ik dit diploma heb, werk ik als oproep basis in de kinderopvang. Leuk om te doen als bijbaantje, maar absoluut niks wat ik mijn hele leven wil doen. In mijn woonplaats werk ik al bijna drie jaar bij een groot kinderdagverblijf. Alleen daar konden ze mij maar weinig uren aanbieden. Daarom ben ik in de zomervakantie op zoek gegaan naar een nieuwe baan in de kinderopvang. Dat is niet makkelijk in deze tijd, toch vond ik een baantje en werd ik tot mijn eigen grote verbazing aangenomen! Het bedrijf waar ik aangenomen werd, is een van de grootste kinderdagverblijf organisaties in Nederland. Ik was heel blij dat ik aangenomen werd! Omdat het om zo’n enorm grote organisatie gaat, is er altijd wel ergens iemand nodig. Dat betekent dat ik zoveel uren kan maken als ik wil. Er is altijd werk. Ideaal. 

Mijn eerste event voor Diolifestyle.nl

In oktober heb ik mijn eerste PERS uitnodiging ontvangen voor mijn blog. Wauw! Wat tof, daar was ik heel blij mee. Het event waar ik toen heen ben geweest was het V&D Kerst Style Event. 
Vanaf dat moment ben ik nog naar verschillende andere events geweest en ben ik door een PR bureau benaderd om op de perslijst gezet te worden. Heel tof!

Stage bij een Marketing, Communicatie en PR bureau in Amsterdam

Iedere keer als ik hier weer aan denk, denk ik. Wauw, ik ga écht in Amsterdam(!!!) stage lopen! Deze Limburgse chick vliegt uit! Ze heeft haar eigen boerendorp verlaten, om in de grote stad om te studeren. Vanaf februari ga ik dan ook nog eens stage lopen in de hoofdstad. Wauw, wat gaaf! Veel mensen uit mijn omgeving zouden deze stappen nooit durven te zetten, daardoor dat ik extra trots ben dat ik het wel doe. Dat ik wél uitvlieg en wél kies voor een uitdaging. Vanaf februari 2014 ga ik 3 tot 4 dagen in de week stage lopen. Het lijkt mij een geweldige uitdaging en daardoor kijk ik er ook erg naar uit! 😀 

Mijn spiegelreflex camera

Een paar weken geleden kocht ik een nieuwe camera. De Canon EOS 1100D. Wat ben ik blij met deze prachtige camera. Hij maakt prachtige foto’s en filmpjes. 

Mijn doelen voor 2014?

 • Doorgaan met bloggen,
 • Een fantastische stage periode beleven,
 • Jubileum samen met mijn vriend, namelijk 5 jaar samen,
 • Gezond blijven en vooral genieten van elke dag.

Wat waren jullie hoogtepunten van 2013?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

17 comments

 1. Sarah says:

  Wauw, dat klinkt echt als een topjaar! Leuk idee om de hoogtepunten op een rijtje te zetten, volgens mij ga je zo ook heel positief naar jezelf en je leven kijken! 😀

 2. robin says:

  ik heb dezelfde camera sinds een paar dagen! 😀 en gefeliciteerd met je 4 jaar samen zijn.

 3. Kimberly says:

  Wat wat heb je een prachtige dingen behaald zeg in 2013, een heel mooi jaar voor jou <3 2014 word nog leuker hihi, vooral door je stage denk ik ook <3

 4. Elke says:

  Erg leuk om te zien! En het klinkt echt als een topjaar voor jouw, al 4 jaar samen met je vriend, lief! En je stage klinkt ook fantastisch! Veel succes met je nieuwe doelen & Fijne feestdagen toegewenst!

 5. Merel says:

  Wat súper knap zeg al je studiepunten binnen! En gefeliciteerd nog met je 4 jaar samenzijn, echt heel erg lang. Fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar 🙂

 6. Manon Boerakker says:

  Zo te lezen heb je een super goed jaar gehad!!! Fijne feestdagen meid

 7. Alexandra [ILUMUOTI] says:

  Leuk om te lezen! Mijn hoogtepunten waren toch wel op kamers gaan en slagen voor mijn HBO 🙂

  Xx Alex

 8. goldenstorm says:

  Oh deze feedback is echt heel leuk, misschien ga ik hem ook doe! Leuk om te lezen dat je eigenlijk een fantastisch jaar hebt gehad! Het beste voor 2014!

Comments are closed.