Outfit of the Day | Spijker Jacket

Outfit of the Day | Spijker Jacket
Afgelopen weekend heb ik vooral veel genoten, rustig aangedaan en gewerkt aan mijn blog. 
Over dit heerlijke weekend schreef ik een artikel. Ook nam ik de tijd om outfit foto’s te schieten. De foto’s zijn gemaakt in het trappenhuis van mijn studentenhuis.
Ik trok meteen een van mijn favoriete jasjes uit de kast. Dit spijkerjasje kocht ik afgelopen zomer in Spanje. Eerst twijfelde ik nog, maar al snel vond ik het jasje erg leuk. Ik draag hem graag, hij zit lekker en ik vind de kleur ook erg leuk. Daarbij hou ik wel van vrolijke kledingstukken om je outfit wat op te vrolijken. 

  

Ketting: Guts & Gutso
Spijkerjasje: Sfera
T-shirt: EDC by Esprit
Gecoatte jeans: American Today
Schoenen: Carmens
Wat vinden jullie van mijn outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

17 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.