Outfit of the Day | Spijker Jacket

Outfit of the Day | Spijker Jacket
Afgelopen weekend heb ik vooral veel genoten, rustig aangedaan en gewerkt aan mijn blog. 
Over dit heerlijke weekend schreef ik een artikel. Ook nam ik de tijd om outfit foto’s te schieten. De foto’s zijn gemaakt in het trappenhuis van mijn studentenhuis.
Ik trok meteen een van mijn favoriete jasjes uit de kast. Dit spijkerjasje kocht ik afgelopen zomer in Spanje. Eerst twijfelde ik nog, maar al snel vond ik het jasje erg leuk. Ik draag hem graag, hij zit lekker en ik vind de kleur ook erg leuk. Daarbij hou ik wel van vrolijke kledingstukken om je outfit wat op te vrolijken. 

  

Ketting: Guts & Gutso
Spijkerjasje: Sfera
T-shirt: EDC by Esprit
Gecoatte jeans: American Today
Schoenen: Carmens
Wat vinden jullie van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

17 comments

  1. Keytothefuture says:

    Ik vind het een leuke outfit! De kleur van het jasje maakt alles lekker sprankelend 🙂

  2. Mayara Esther says:

    Mooie outfit heb je samengesteld! Ik vind je jasje erg mooi, het geeft net iets extra's aan je outfit.

  3. Kimberly says:

    Ik vind het jasje echt onwijs leuk! Dat kleurtje is ook zo lekker vrolijk 🙂 Je hebt hem heel leuk gecombineerd zo

Comments are closed.