Geef je huis een upgrade met interieur accessoires

Geef je huis een upgrade met interieur accessoires

Niets is fijner dan na een lange werkdag thuis te komen. Thuis is je eigen huis met je eigen spullen; je eigen fijne plekje. Zo’n eigen, fijne plekje creëer je niet zomaar. Dat heeft tijd nodig. Als je net verhuisd bent, duurt het altijd even voor je huis helemaal thuis voelt en aangekleed is. Vaak ben je nog aan het kijken hoe je een bepaalde hoek wilt inrichten, of je de muur wel of geen kleurtje geeft en ben je nog steeds op zoek naar die ene perfecte tafellamp. Ondertussen woon ik alweer bijna twee jaar in mijn huidige huis, alhoewel het zeker als thuis voelt, is het nooit zó’n fijn plekje geworden als mijn studentenkamer..

Doe het goed of doe het niet..

Toen ik twee jaar geleden naar dit appartement verhuisde samen met mijn vriend, hadden we niet zo’n ruim budget. We kwamen beiden van een studentenkamer af en waren net een paar maanden aan het werk. We zijn halsoverkop verhuisd en besloten om niet meteen de muren te schilderen. (En daarna is het nooit meer gebeurd..) Daarnaast hebben we een aantal meubels gekocht, waar we achteraf spijt van hadden. Veel meubels die we gekocht hebben, waren het toch net niet. Achteraf gezien jammer. Maar daar leer je van. Nu er weer een verhuizing aan zit te komen, ben ik uren inspiratie aan het op doen via Pinterest, want ons nieuwe huisje, moet wél dat eigen, fijne plekje worden. Gouden kandelaar klein – Tafellamp – Kommetje – Tijdschriftenrek – Zeegras mand – Gouden kandelaar groot – Gouden lantaarn
Geef je huis een upgrade met interieur accessories

Zolang we nog in ons huidige huis wonen, probeer ik het zo aangenaam mogelijk te maken. Dat echte, echte thuisgevoel komt er niet meer, maar het is wel fijn om het hier en daar wat meer aan te kleden met interieur accessoires. Iets waar we – toen we hier net kwamen wonen – ook niet veel geld en tijd aan besteed hebben. Het is een mix and match van allerlei stijlen en kleuren. En daar wil ik in ons nieuwe huis meer rust in aanbrengen. Op dit moment vind ik de bohemien style met groene- en gouden interieur accessoires het tofste.

Daarom ben ik hier en daar al begonnen met het bij elkaar sprokkelen van interieur items, zodat ik ons huidige appartement een upgrade kan geven met deze interieur accessoires. De afgelopen weken heb ik de bovenstaande items geshopt bij Houss. Op die manier maak ik het zo aangenaam mogelijk in ons huidige appartement én kan ik alvast de leukste accessoires voor het nieuwe huis uitzoeken. Win-win. 


Wat vind je van mijn nieuwe items?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

3 comments

  1. Darina says:

    Hele mooie items, vooral de zeegras mand, vind ik geweldig! Daar ga ik ook voor kijken.

  2. Jorinde says:

    Super leuke items! Ik vind het ook altijd erg leuk om te spelen met woonaccessoires. Zo geef je een ruimte toch al gauw een nieuw lookje.

Comments are closed.