Hangt jouw WK outfit al klaar?

Hangt jouw WK outfit al klaar?
Morgen is het weer zo ver, het WK voetbal. Het is nu niet dat ik een grote fan ben van voetbal, maar tijdens het WK of EK vind ik het altijd wel leuk om te kijken.
Samen met een aantal vrienden de wedstrijd kijken en de spanning voelen. 
Oranje koorts
Bij sommige mensen én in sommige straten is de oranje koorts weer toegeslagen. Een vlaggetje hier, een vlaggetje daar. Een oranje straat is deze tijd zeker geen uitzondering.
Supermarkten pakken een voor een uit met de beste, leukste, grappigste en lekkerste WK acties, net als zoveel andere merken. Het is dan ook niet voor niets een top periode om reclame te maken voor je bedrijf.
Weet je: Heb je enig idee hoeveel de reclame tijd kost tijdens de WK wedstrijden van Nederland?
Voor 30 seconden(!) reclame betaal je €200.000.
Ik ga het nu niet verder hebben over allerlei slimme marketing trucjes, nee. Ik ben nieuwsgierig of jullie WK outfit al klaar hangt?
Als je het WK gaat kijken, is het natuurlijk ook wel leuk als je dat een beetje in stijl doet. Lekker gek en vooral veel oranje. Omdat ik niet een te zeer oranje outfit wilde aantrekken, heb ik voor een oranje eye cather gekozen en de rest in de kleuren rood, wit en blauw gehouden.

Hangt jouw WK outfit al klaar?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

 1. Sophie says:

  Haha nee! Ik ben er eigenlijk nog helemaal niet mee bezig en ik verzin wel wat grappigs (ik hang me vol met van die juichhamsters van AH of de verentooi van Jumbo, haha!)

 2. Alexa Op 't Land says:

  Ik heb gewoon een top met franjes aan de onderkant waarop staat i <3 holland! Dat vond ik wel weer prima maar toch leuk!

 3. Kimberley R. says:

  Ik heb geen specifieke outfit klaar liggen. De outfit die je hebt laten zien is wel heel leuk!

 4. Svenja says:

  Leuk setje! Ik heb nog geen idee wat ik morgen voor de eerste wedstrijd aan doe.

 5. Beautyjuf says:

  Ik ga voor oranje nagellak op mijn nagels, rood-wit-blauwe streepjes op mijn wangen, een kroontje met wat tierelantijntjes en wat oranje armbandjes. Daar blijft het bij.

 6. Keys of Anouk says:

  Wat een leuke outfit! Ik heb zelf nog geen idee wat ik ga aantrekken :p xo

Comments are closed.