Koopjesjager of stiekem gewoon heel slim?

Koopjesjager of stiekem gewoon heel slim?
Het woordje korting of sale laat mijn hart sneller kloppen. Ik moet kijken of er wellicht iets leuks tussen zit dat heel sterk is afgeprijsd. Zo ook tijdens de mid-season sale bij Esprit. 
Ik kom en koop regelmatig bij Esprit, maar soms vind ik het best duur. Daarom wacht ik altijd totdat de sale begint. Ik liep door de stad, gewoon voor een frisse neus. Toen ik langs Esprit liep en zag dat er sale was, kon ik het niet laten om niet naar binnen te gaan. Uiteindelijk nam ik drie kledingstukken mee die stuk voor stuk sterk waren afgeprijsd. 
Koopjesjager of stiekem gewoon heel slim?
Waarom zou ik voor een broek €89,95 betalen, terwijl ik weet dat ik dezelfde broek over een tijdje voor veel minder kan kopen? Zo betaal je niet te veel voor dat ene kledingstuk, en houdt je ook nog geld over voor bijvoorbeeld een etentje of een andere shopsessie. Daarom koop ik vrijwel nooit kleren die niet afgeprijsd zijn, gewoon omdat ik het zonde vind. Noem me een koopjesjager, ik noem het gewoon slim. Ik kocht in de sale twee mooie jeans en een t-shirt. Zoals je op de foto kan zien is een broek een ripped jeans. Ripped jeans zijn hip en ik had er nog geen, dus ik wilde hem graag aan mijn collectie toevoegen. Die andere jeans is meer een basic jeans met boven de knie een stiksel. Wat ik zo mooi vond is de kleur, een beetje grijs-gelig. De jeans waren beide 70% afgeprijsd en kosten maar €23,99 per stuk. Het t-shirt nam ik voor €11,99 mee.
Kopen jullie ook graag in de sale?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

 1. Sophie says:

  Haha, zeker goed geslaagd! Ik wacht ook vaak tot de sale omdat je toch inderdaad alles voor de helft (of minder!) kunt krijgen :')

 2. Alexa Op 't Land says:

  Ik koop super graag in de sale dan is het prijsje toch net wat aantrekkelijker!

 3. Lisette Pool - 24/7 STYLISH says:

  Love Sale, het enige wat ik vervelend vind is dat ze mijn maar bijna nooit hebben. Als ik iets echt heel leuk vind dan koop ik t gewoon sale of niet (dadelijk is dat leuke jurkje opeens weg) Dat risico wil ik toch niet lopen 😉

  Love, Lisette

 4. Joy says:

  Super slim is het ook! Ik kan het alleen niet. Ik wil iets dan moet ik het kopen. Dingen die ik wil die in de sale zijn is alleen maar mooi meegenomen 🙂

  xo

 5. Rosanne van Dieren says:

  Ik koop graag in de sale, en vaak geeft me dat nog een goed gevoel ook. Je hebt leuke items geshopt vooral die broeken zijn leuk. liefs x

 6. Merel says:

  Andere slagen altijd prima in de sale, ik werkelijk NOOIT (oké bijna nooit). Loop ik tussen de sale te neuzen, word ik verliefd op hetgeen bij de nieuwe collectie hangt. En mijn motto is dat ik alleen dingen koop waar ik verliefd op ben, dus niet iets dat wel oké is en afgeprijsd dus-nou-vooruit. Uit ervaring weet ik dat ik het dan toch niet ga dragen. Dus ik geef meer uit aan dingen, maar ben uiteindelijk goedkoper uit, omdat ik nauwelijks miskopen doe! Zo compenseer ik dan weer voor m'n shoppingsprees ;).

Comments are closed.