New in | DKNY Horloge

New in | DKNY Horloge
Voor mijn verjaardag in december heb ik deze horloge gekregen van mijn lieve vriend. Op een af andere manier is dit artikel nooit gepubliceerd en altijd in concepten blijven staan, vandaar dat ik hem vandaag alsnog online heb gezet. 
Dit prachtig horloge is van het merk DKNY. Het klokje is niet heel groot, maar het heeft een normaal formaat. Verder zitten er in de rand kleine steentjes en op wijzerplaat. De achtergrond van de wijzerplaat is parelmoer, dit vind ik zelf erg mooi. 
De afgelopen maand zijn er al twee artikelen online gekomen waarin ik schreef dat ik een nieuw horloge heb, dit is dus het derde artikel over een ‘nieuwe’ horloge.
Wellicht een keertje leuk om mijn horloge collectie met jullie te delen?

Wat vinden jullie van dit horloge?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

  1. Homemadepicturemania Sao Nonac says:

    Wauw, dat is een prachtige watch 😉

    Happy Friday Xoxo

  2. Michelle Kaiser says:

    Leuk horloge. Hij lijkt een beetje op die van mij, want ik heb ook steentjes bij het klokje. Alleen zitten ze bij mij ook aan de band. Maar hij is van mij ook zilver. Fossil is het merk van mijn horloge, hij lijkt er echt wel op. Dus vind ik hem ook mooi.

Comments are closed.